maj 31, 2009

Charter till Afghanistan?

Måndag

Jobb, hjälp med läxning, Cityakuten och tunga ögonlock.

Tisdag

Lill-Åsa var ledig, solen sken = bränd Lill-Åsa, Desperate Housewives och tunga ögonlock.

Onsdag

Jobb, Greys Anatomy och tunga ögonlock.

Torsdag

Jobb, tunga ögonlock och skit på TV.

Fredag

TGIF, dagen började i och för sig med jobb men avslutades med god mat, vin och Berg flyttar in.

Lördag

Vaknade vid 09.00 av fågelsång och solsken. Sämre sätt kan man vakna på. Vi har varit väldigt trötta hela veckan och det kändes därför lyxigt att få sova tills man vaknade. En Åsa gick ner och laddade tvättmaskiner och den andra Åsa dukade frukostbordet. Utanför var det redan 20 grader. Vi hängde tvätten och sedan gav sig Åsa ut på en löparrunda medan Lill-Åsa valde att powerwalka samma sträcka. Vi fixade sen en picniclunch och gick ner till Personnebadet för att få lite sol på våra vinterbleka/sönderbrända kroppar.

Pastasallad med skinka och fetaost. Till det dracks det en fin årgång av Fun Lights Appear.

IMG_5188

Personnebadet en dag i slutet av maj.

IMG_5190

Lill-Åsa fyller år på tisdag och blir uppvaktad av hela familjen. Här bakar hon chokladmuffins, tror hon. Hon hade köpt billiga muffinsformar på In&Finn och de var tydligen inte så bra. Smeten rann ut och det blev en kaka av alltihop. Så nu blir det chokladmuffinskaka till efterrätt på tisdag. Med vispgrädde.

IMG_5194

Medan Lill-Åsa bakade i köket softade Åsa på balkongen med en bok av Håkan Nesser.

IMG_5195

På tal om böcker så är Åsa helt tagen av boken hon läste före denna. Det är den andra boken av Khaled Hosseini som har skrivit Flyga drake. Den var till och med bättre än första boken och Åsa tänker fortfarande mycket på boken och vill till och med åka till Afghanistan nu.
Har de börjat med charter dit? :-)

9146218807

Nu laddar vi och några miljoner svenskar för finalen i Robinson.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!

Vad duktig du är syster som fortsätter att springa!!

Ett paket är på väg, kanske kommer den idag eller imorgon...

stor kram Anna

Anonym sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILL ÅSA!

Vad härligt att ni har så fint väder, hoppas det håller i sig till skolavslutningen. Skolavslutningen ja, tänk, det var 1 år sedan ni var på Pontus skolavslutning i 6:an och ni filmade och jag satt och tjöt för det var så fint med den Blomstertid nu kommer. Får ni komma på skolavslutningen för Pontus i år?

Vi har ju planer att köpa något boende, men har inte råd här i Eastern suburb så det blir nog söder ut. Håller på att kolla upp High schools till Adam. Han börjar ju inte nästa år, men man måste ju ändå kolla och det är inte lätt.

Ha det så jättebra och sköt om er.
Stor kram
Eva

Lill-Åsa sa...

Jättetack Eva!

Nu har vi firat hela kvällen med presenter, pizza och tårta. Vädret har varit skit men trevligt har de varit. Så pass trevligt att vi helt glömde bort att fota!

I år har vi inte hört någonting om skolavslutningen så det är nog inte så många föräldrar som deltar. Antar att det blir så i högstadiet.

Vad spännande med de södra förorterna. Vi ser fram emot att höra mer. Vi drömmer fortfarande om Surry Hills.

Kram kram