maj 09, 2009

Nu har vi gjort en tavla… igen…

I tisdags efter att vi hade bokat sommarens flygresa till Ängelholm tittade Lill-Åsa en extra gång på Amsterdam-biljetten.
Här kommer veckans första tavla.
Hemresa var inte alls på söndagen som vi hela tiden trott utan först sent måndag kväll!! Iiiiiii! Resebyrån hade klantat sig men nu kunde de inte rätta sitt fel, kom Åsa fram till efter många samtal med dem. De bjöd dock på ett rätt stort antal bonuspoäng som plåster på såren. Vi fick därför ta ett snack med vår respektive chef om en extra semesterdag. Det var inga problem. Lill-Åsa går in istället imorgon och jobbar, då det fattas en planerare i helgen och får då ledigt den dagen. Smidigt. Nu känns resebyråns misstag som en riktig höjdare!

Veckans tavla nummer två ser ni på bilden. För er som är observanta känner ni igen motivet från vårt bildspel från Valborg. Fotot är alltså inte mer än ett par veckor gammalt och hänger nu i storlek 100*100 ovanför vår säng.

IMG_4846

Ikväll skulle vi egentligen till familjen Eckerström i Enebyberg men tyvärr är frun i huset sjuk idag. Vi ser fram emot att träffa dem på Kristi Himmelfärd istället. Vi väljer nu att köra ett riktigt Svensson-upplägg ikväll. Nachos och Robinson. Inte så dumt!

Snart åker vi till Amsterdam. Vi flyger på torsdag klockan 12.10. Vi ska då göra något som vi aldrig ha gjort förut. Vi ska åka med SL hela vägen fram till Arlanda. På det sättet sparar vi pengar som vi istället väljer att lägga på en taxi när vi kommer landar på måndag klockan 23.05.

Här ska vi bo de första tre nätterna. Här ska vi under vår bonusnatt.
Nu längtar vi efter vår femdagarssemester!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fantastiskt fin tavla!!
Kram mamma

Anonym sa...

Oj så vår frächt den är, positiv känsla!
kram
Gun

Marie KJ sa...

Det var otroligt urplockart på Flash. Men har man st 34 kan man köpa blå jeans. Vill man ha vita vida byxor eller vita jeans spelar det ingen roll viken storlek man har det finns. Samt 1 röd blus och en blå och 4 halsband typ.

Vänstertrafik skulle jag ALDRIG våga prova, ni är så modiga!

Anonym sa...

Underbart fräsch tavla! Gud så fint!!

Vilken bra tavla det blev till slut. Grymt skönt med en extra dag där på måndagen!! Härligt!
Båda boendena såg superfina ut, kommer bli en härlig helg!

Så nu blir det en kort vecka för er, sen åker ni! Toppen.

Stor kram Anna