januari 30, 2009

Namnsdag och tanttrosor

Åsa skriver

Idag är det Gunillas namnsdag! Hon gillar ju att stå i centrum och att få mycket uppmärksamhet i vanliga fall och en sån här dag är hon självklart lite extra mån om att få synas. Hon får därför två foton på bloggen idag.

Här i blomsterprakt!

IMG_4225

Lill-Åsa fick ett paket på posten i dag av sin syster Gun som innehöll ett fint hjärta som man ska värma i micron och ha för att värma händer eller för avstressning.

Det tog inte lång tid förrän Gunilla norpade åt sig det.

IMG_4229

På vägen hem från jobbet (jag åkte hem efter en morgonintervju för att ta hand om min sjuka fru) hade Lill-Åsa bett mig köpa med mig några tant-trosor. Hennes vanliga fungerar inte så bra nu när operationsärret hamnar precis i resårkanten.
Vad tycker ni om dessa? Raffiga, tycker jag är ett passande ord.

IMG_4227

Ikväll kommer Pontus efter att ha varit i två veckor hos pappa, Mia och Emma. Det ser vi fram emot! Helgen blir extremt lugn och kravlös.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gunilla ser enormt glad och nöjd ut. Tacka Gun för det! Ha en lugn och skön helg. Kram mamma, sväris och bunusmormor

Anonym sa...

Förlåt Gunilla, jag lömde gratulera. Grattis grattis.Kram mormor!? (Eller vad det blir)

Anonym sa...

Aha, tanttrosor heter det hos er... Rejäla underbyxor heter det hos familjen Jönsson Kilström. Betyder det att min fru är tant? I ett test i Expressen visar det sig nämligen att hon är 23 år. Ja, Expressen, inte ett oberoende institut i Schweiz men ändå... Hur hänger det ihop? Hmmm... //Magnus

Anonym sa...

Grattis Gunilla!

Men det var väl läcker färg på dom, inte kropsshudfärgade i alla fall...

Kram
Eva

Anonym sa...

Grattis Gunilla !
Trosorna... jätte sköna säkert :O) måste ju bara få lägga till att detta lilla trossnitt problem kan komma att fortsätta, iallafall hos mig, nu kan vu ju inte jämföra snittets höjd om nitt är högre upp än
-GE MIG NU !!!
det jag ville få fram lite stiligt är att detta vållar mig problem (inte stora om man jämför med dagens bank kriser kanske...) men att hitta trosor sim inte sitter jusst där för då gör det lite ont trotts att för mig malin snart 20 ja HUALIGEN vad tiden går trotts 20 år sedan då snart, skall det firas månne... :O)
Kram Sorry om detta inlägg passar men det går nog att delita för er
Puss & Kram Lollo
krya på dig & ha en mysig helg, med eller utan trosor på...

Anonym sa...

Hej på er!
Skönt att allt rullar på hos er!
Om Karin är mormor så måste ju jag vara moster till Gunilla? Grattis igen Gunilla, hoppas att dagen var bra och att inte Lill-Åsa tog för mycket uppmärksamhet!

Vad mysigt att Pontus är hemma igen!
Njut nu av varandra och ta det lugnt!

Stor kram Anna

Micheal Alexander sa...

Hello, an amazing Information dude. Thanks for sharing this nice information with us. Rekryteringskonsult