januari 25, 2009

Muppet show

Veckan som gått

Vår första arbetsvecka efter semestern är nu till ända och nu är man inne i lunken igen. I alla fall Åsa. Lill-Åsa går ju på långsjukskrivning från och med måndag. Operationen sker dock inte förrän på tisdag.

Pernilla var snäll nog att skicka med oss en systemkasse à la Australia. En tygkasse med fack för sex vinflaskor. Den här var vi ju tvungna att prova när det skulle handlas vin inför helgens middagsbjudning. Väldigt smidigt att bära i och inget klirr som man ska skämmas för på tunnelbanan. Tack igen Pernilla!

IMG_4198

I fredags var Åsa på AW hemma hos Cissi. Alla på Åsas jobb har varit engagerade i allt ifrån omålning till hennes val av möbler i renoveringen av hennes vardagsrum. Det var nu dags att få se det live. Jättefint blev det och det blev en trevlig stund med vin och tilltugg. Åsa åkte sen hem till ett dukat bord och tyckte det var trevligt. Lite förvånade blev vi när vi fick ett sms från Marie som påminde oss om att det var På spåret. Det trodde vi var slut för säsongen för länge sen. Men vi missade inte mer än fem minuter. Puh.

Lördag

Lördag blev en hemma-pyssel-dag. Städning, betala räkningar och träning på Wii för Åsas del. Lill-Åsa som tänkte operera bort sina
kilon :-) satt och ritade gubbar och gummor på datorn istället.

IMG_4200

Lill-Åsas fredagsupplevelse. Det är inte spikar som ramlar ner från himlen.

Busskur

När hemmet var städat och klart började folket ramla in. En drink i vardagsrummet och lite fotovisning på TVn.

IMG_4203

Ungdomarna fick börja äta.

IMG_4202

Johanna

IMG_4206

Malin

IMG_4205

André

IMG_4207

Pontus

IMG_4204

Emma

IMG_4208

Lill-Åsa

IMG_4209

Åsa

IMG_4210

Gun

IMG_4211

Ubbe

IMG_4212

Magnus

IMG_4214

Marie

IMG_4216

Karin rundade av lite tidigare medan vi andra satt och surrade rätt länge i köket.

Ungdomarna höll sig för sig själva och spelade Wii. De tog också en promenad till Coop i Västberga och köpte snarr.

IMG_4218

Kvällen blev väldigt lyckad och vi kom inte i säng förrän 01.30! Vilket garanterat är rekord sen vi kom hem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj hemma igen efter en härlig helg!

Vilka söta muppar!!
Vilka naddsuddare! Vi vågar inte säga när vi somnade igår då. Herrejisses. Vi råkade blunda innan vi skulle lyssna klart vårat bokband och somnade. Vi har iallafall sovit 11 timmar och känner oss lite groggy idag av all sömn.

Vi håller alla tummar och tår för Lill-Åsa på tisdag. Ska tänka på dig jättemycket. Lova att du är försiktigt och tänker efter många gånger och åker hem bara för att du längtar efter frugan.
Vi kommer terrorisera dig via text men du behöver inte känna att du ska svara. Vet hur man mår.

Till syster så säger jag bara att det känns bra med en ny vecka. Så kul att träna mot dig på funbeat. Har till och med sprungit en liten bit idag. Skitskönt att vara igång. Vi har ju dessutom fått ner temperaturen från 41 till 28 så vi fryser ju nästan och träningslusten är tillbaka!

Stor stor kram från Anna och co.

Anonym sa...

Söta porträtt ni delar med er av :O)

älskar era fina teckningar !

KRAM Lollo