maj 24, 2007


Så här har Poppe tillbringat de två sista dagarna. Idag har han ingen feber, men han hade 38,2 igår kväll när han skulle somna så det kändes bra att han är hemma idag. Troligen blir han hemma även imorgon för att helt bli av med halsont och huvudvärk innan det är dags att gå till skolan.
Ikväll ska jag och hela gänget hem till en arbetskamrat som ska gå på pappaledighet över sommaren. Idag har vi fint väder så det blir nog trevligt att grilla hemma hos honom ute på Ingarö. Ska först förbi jobbet och packa ihop mitt skrivbord inför den tillfälliga flytten imorgon bitti. Vi ska nämligen få det lite renoverat på kontoret och därför ska vi sitta i en annan del av huset under ett par veckor.
Igår ringde Pernilla! Vi har inte pratats vid sen i augusti och tanken var att hon strax därefter skulle flytta till Australien. Nu visar det sig att hon har fått vänta på sitt visum och andra papper ända fram till nu. Helt otroligt. Anledningen till att hon skulle flytta var att hon och ett gammalt hugg från förr hittade varandra när hon besökte honom i Perth för ett år sen. Sen dess har de längtat och hållt kontakten ända fram till för ett par månader sen när han berättade för sin iranska familj om sina planer om att bli seriös med Pernilla. Familjen bad honom då välja mellan henne och dem. Usch vad hemskt för alla inblandade. I och med detta klippte han ganska abrupt med Pernilla och hon är självklart ledsen för detta. Trots detta har hon bestämt sig för att flytta till Australien i alla fall, fast till Sydney. Där bor nämligen hennes lillasyster (känns bekant på något vis). Hennes syster ska ha barn vilken dag som helst och det känns väl därför extra naturligt att flytta dit istället. Pernilla kommer att åka i början av juli och söka jobb på ett sjukhus som heter Prince of Wales och ligger i Randwick.
På vägen till Sydney kommer hon att besöka honom i Perth för att i alla fall träffas innan de beslutar sig för att avsluta det. Jag tycker så synd om henne, men tycker att det är så coolt att hon åker i alla fall.

1 kommentar:

Eric sa...

Vad söt Poppe är där i sängen. Hoppas att en lång helg kurerar honom.

Coolt med Pernilla, det är ju "vårat" sjukhus. Där låg jag inskriven i 3 dygn och Eric har gipsat armen där två gånger. Jonathan var ju där senast idag för behandling för sin brännskada.

Hoppas att det löser sig för henne och att hon verkligen kommer iväg.
Vet du något mera om hennes syster? Vart hon bor? Är hon gift m en svensk, har hon flera barn? Tänkte om man träffat henne i ngt sammanhang här i svenska gemenskapen.
Pratar du med henne innan hon åker kan du ju alltid säga att hon är välkommen att höra av sig om hon behöver råd, tips eller bara vill prata.

Nej, nu ska jag kura ihop mig lite innan det är dags att sussa. Har varit och fixat ögonen på samma ställe som du och jag var på. Känner mig lite piggare av det:-)