maj 02, 2007


Då var vi tillbaka hemma i Svedala igen!
Bilden ovan är tagen från fönstret i Åsornas sovrum över till Pontus sovrum/badrum. Vår prins har levt som en prins under denna resa.
Pontus hade en 180-säng medan vi myste i en 120-säng.
När vi först kom till kvarteren där vi skulle bo var Pontus lite skeptisk men han ändrade snabbt uppfattning när vi kom in i lägenheten. Vi var väldigt nöjda med hur vi bodde under resan. Vi kan varmt rekommendera www.cocoonbarcelona.com.
När vi kom var det sol, dag 2 mulet men fint på kvällen. Dag 3 hade vi strålande sol och så öste det ner när vi skulle åka hem.
Vi vet inte om det var något speciellt som firades i Barcelona i helgen men det vi vet är att det var väldigt mycket folk överallt!! Det var kö till det mesta. Folket stod helt lugnt och anpassat i långa köer för att äta lunch. Det gjorde inte vi. Kanske hade vi tur eller också valde vi rätt ställen.
När vi tog taxin ut mot flygplatsen i morse öste regnet ner, men det gjorde det lite enklare för oss att lämna Barcelona. Hade vi åkt igår när det var 24 grader varmt och klarblå himmel hade det känns tuffare att åka hem.

1 kommentar:

Eric sa...

Hej på er!
Vad roligt att semestern blev lyckad. Hade knappt fått upp mina violblå innan jag satt och gottade mig i text och bilder. Kul med mobilbilderna vi matats med men underbart att få se mera.

Skrattade verkligen högt åt idioterna som tittade upp i spegeltaket:-) Micke skulle älska att ha med sådana som er på resan som ställer upp på alla roliga bilder.

Kan inte komma över att Poppe ser så stor ut, har han vuxit så mycket på 3 månader?

Cool handväska Tok-Åsa. Är den från Barcelona? (vespa)

Altanen var ju to die for...Nu vet man hur man skulle vilja bo. Grymt cool!

Nej, nu ska jag sluta drömma o dreggla över fina bilder och samla ihop barnen för skolan.

Vi hörs snart
KRAM