maj 08, 2007

Igår söndag hade vi för ovanlighetens skull en "skjutsa-Pontus-hela-dagen-dag". Vi började förmiddagen med att hämta upp honom i Vallentuna efter hans övernattningshelg hos Ricardos mamma. Efter det blev det den klassiska turen till Kvantum där vi handlade för veckan. Sen hem och dumpa maten och vidare till Haninge Strands golfbana där Pontus hade golfträning. Vi vuxna satt i gräset och läste tidningar i solen medan han svingade för fullt.
Vi inser ju att vi är lite bortskämda som inte brukar behöva skjutsa så mycket så klagar inte över upplägget på denna dag :-)

Vi fortsatte kvällen med mat framför TV: n tittandes på en film som Pontus fått av Madde och Patrick när de var här på middag för några helger sen.

Nu har även Lill-Åsa flaggat på sitt jobb att hon vill vara tjänstledig juli-oktober.
Vi har fått kontakt med en mäklare i Sverige som samarbetar med en mäklare på Naxos. Denne svenska man har förmedlat kontakten med ett svenskt par som vill hyra ut sin nybyggda lägenhet när de inte använder den. Vi har fått ett mail från dem idag och de ska ringa oss senare ikväll så att vi kan prata mer. Lägenheten låter helt underbar på beskrivningen så nu håller vi tummarna för att priset passar in i vår budget.
Vi återkommer!
Foton från söndagen finns i fotoalbumet.

Inga kommentarer: