maj 26, 2007


Igår fredag sov Emma över hos oss. Björn och Mia skulle på konsert med Linkin Park. Allting gick otroligt smidigt och det var en glad tjej som skrattade mycket åt sin bror när de lekte. Så fort hon ser Pontus börjar hon vinka och skratta. Hon somnade 20.30 och vaknade 12 timmar senare. Mycket lik sin storebror på det området.
Fina foton finns i albumet.
Klockan 10.30 kom Björn och Mia och hämtade sin lilla juvel. Vi hade 500 ärenden i Kungens kurva så vi slängde oss i bilen och begav oss. Halva Sverige fyller år när vi är i Grekland och för att göra presentinköpen så effektiva så handlade vi allting på Rusta... :-)
Förutom presenter köpte vi andra saker till Greklandsresan. Poppe har ju dreglat över ett PSP i över ett år och nu skulle han få detta, så att han har något kul att pyssla med i Grekland på kvällarna i brist på annan underhållning såsom TV. Han svävar en bit ovanför marken och säger att han är så tacksam ungefär en gång i kvarten. Han fick också ett spel till.
Vi köpte även en bärbar dator som vi ska fylla med filmer och musik inför resan. De grekiska TV-kanalerna är ju inte kända för att visa så mycket som inte är dubbat. Datorn är en HP och är en mediadator med en funktion kallad QuickPlay som innebär att man inte behöver slå på datorn om man ska kolla DVD eller lyssna på musik.
Lill-Åsa hittade också tre bikiniunderdelar som hon blev kär i.
Många tusenlappar senare sitter vi nu hemma och laddar inför att sätta igång med förberedelser inför middagen med Ullis, Johan, Matilda, Tobias och Elinor.

Inga kommentarer: