november 26, 2006

Nu har vi lagt ut foton från vår middag med grannarna.

Idag lyser solen i Sverige och vår promenad kändes som en vårpromenad med sol och 7 grader. Gräset är fortfarande sommargrönt.

Eftermiddagen ska gå i slöhetens tecken med film och middag framför TV:n kompletterat med peppisar med grönmögelost och glögg. Mysigt.

1 kommentar:

fam_holmstrom sa...

Hej på er,
helt otroligt att det fortfarande är så grönt ändå. Nu får det ju slå till med lite busväder innan ni åker så det är bortstökat sedan för resten av året. Ni ska väl hem till vår sedan, för visst skulle ni stanna så länge?

Kul att se fotona som vanligt, måste börja komma ihåg att visa barnen oftare bara. Tilda pratar om er urmycket så ibland känns det nästan som jag bara spär på längtan och att det blir jobbigt för henne fast jag tror inte barn ser det så.
Hon oroar sig mellan allt ifrån att inte stolarna ska räcka till vad vi ska äta, samtidigt planerar hon hur allt ska bli. Kanske ett arv i rakt nedstående led?

Vi har shoppat klart nu nästan med julklappar, vi var med Sofia och Ester i centrum idag hela dagen. Tilda vaknade lite halvfebrig och har legat i vagnen hela dagen, det blev riktigt bra.

Nu ska vi hämta Eric, det är skolavslutning på svenska skolan idag. Eric tycker att det är urtrist för han älskar skolan där. Vi tycker det är skönt för det är så krångligt att komma dit, så vi tycker det är skönt att de är lediga tills i slutet av januari.
NEj nu måste vi röra på oss,
ha en bra dag och ETT STORT LYCKA TILL IDAG PÅ intervjun.

Puss