oktober 21, 2014

Hemmakväll och yoga

Lill-Åsa bloggar för Åsa är på yoga

Måndagskväll

Vi brukar ju alltid köra ett par hemmakvällar på vår semester. Då hämtar vi mat på ett billigt ställe på andra sidan vägen som har fantastisk mat. Deras friterade räkor är helt gudomliga. All annat mat också för den delen.

Så här heter stället och det ligger precis när man kör ner till Easy Bar och Picasso.

IMG_1973

När vi sitter och väntar på maten är rutinen som den att vi delar på en stor öl. När man har druckit upp den är maten klar.

IMG_1972

Det är kanske inte Koh Lantas mysigaste restaurang men vad spelar det för roll när de har så god mat.

IMG_1974

Sen åkte vi hem och åt upp all god mat och kollade på ett avsnitt av Modern Family. Vi kunde ju inte gå och lägga oss  före klockan nio så vi började även kolla på filmen Tammy. Den har fått urusla betyg på imdb men vi ville se den ändå. När klockan närmade sig 21.30 gick ögonen i kors på oss både så vi får se klart den ikväll. Filmen är än så länge inte det bästa vi sett, men den duger bra att halvsova till.

Tammy_poster

När man somnar tidigt, vaknar man tidigt. Det var fortfarande mörkt när vi vaknade strax efter 05.00 i morse. Vi försökte somna om men det gick inte.

Det var lite väl tidigt för morgonpromenaden på stranden tyckte vi då vi ju faktiskt ser det som ett sätt att få lite färg på våra fet-bleka kroppar, så vi passade på att handla.

IMG_1975IMG_1977

Efter promenaden kom Bambie förbi för lite genomgång av huset. Vi hade ju nya handdukar med oss som hon tog med sig för att märka upp. Vi ville också beställa vita stenar att ha på den lilla uteplatsen vid köket, men det trodde hon inte skulle bli så bra. De kommer bli jätteskitiga av det som rinner ner från djungeln när det regnar, så nu har vi beställt svarta stenar. Tur att vi har Bambie. Vi kan ju ingenting om att hus i en djungeln…Vi kom också överens om att så fort säsongen är över så ska de måla om hela huset både invändigt och utvändigt. Goda nyheter var att pumpen i det andra sovrummet inte var trasig utan det var något annat knas som en av hennes gubbar kunde fixa. Trevligt.

Efter att Bambie gått åkte vi mot Old Town för lite lunch.

IMG_1978

Här råkade jag visst ha utsläppt hår i några minuter. Håret har typ varit blött sedan vi kom hit så jag försökte torka det.

IMG_1979

Mums.

IMG_1980

På väg ut ur Old Town hade de slängt upp ett 7-Eleven.

IMG_1982

Sedan åkte vi till vägen tog slut för att det är så rolig moppekörning.

Efter det tyckte vi att vi var värda en massage. Åsa tog dock en fot scrub och somnade som en stock.

Med ny-fixade fötter åkte sedan Åsa hem för att byta om åka tillbaka ner till samma ställe för lite yoga. Själv åkte jag och köpte lite öl (vill ju inte riskera att gå ner i vikt på semestern) för att sedan åka hem och slänga ihop denna blogg.

IMG_1983

I dag har vi haft sol och blå himmel hela dagen. När det var dags för Åsa att åka iväg till yogan öppnade himlen sig, men ska man ha regn så tar jag gärna det på eftermiddagen.

3 kommentarer:

Marie KJ sa...

Måste säga att du var väldigt lik mig på kortet med utsläppt hår!
Vi har aldrig köpt hem mat när vi varit på Lanta men det kanske vi gör nästa gång. Man ska inte döma restauranger (eller människor för den delen) efter utsidan.

//Kram Marie som skulle behöva en oilmassage nu

Mamma/sväris sa...

Åh, ja tack en oljemassage skulle jag inte tacka nej till. På väg hem från Nordiska museet gick jag och såg en feelgood film Bröllopskaos
Fransk.samma filmskapare som gjorde En oväntad vänskap
Jag måste pröva de där räkorna ni åt i kväll när jag är där.
Vad nu stället hette?
kram kram

Anna sa...

Jag gillar verkligen Melissa så vi får nog ge filmen en chans iallafall.

Du är såååå galet lik Marie på fotot. Hajade verkligen till.

Ni ser inte ut att lida direkt...Man längtar verkligen till Lanta när man ser alla fotona. Känner igen sig på vissa och sitter länge och blänger på andra för att fatta vart ni är.

Puss