maj 14, 2014

En sista kort blogg från Albert Street

Onsdag

Nu är det inte många dagar kvar i Randwick. Vi har packat lite varje kväll och nu är det inte mycket kvar att packa ihop. Tavlorna tar ju inte många sekunder att riva ner från väggarna så de får sitta kvar tills fredagskväll. Man vill ju ha lite mysigt även de sista dagarna och vi är ju effektiva när vi väl sätter fart.
Vår agent ringde Åsa igår och frågade om hon fick ordna en till visning av lägenheten på torsdag. Tydligen var det ingen som nappade efter visningen i lördags. Hur dumma är folk?
Vi fick också höra att ägarna nu höjer priset med ca 80 dollar i veckan. Smart, tycker vi då vi ju har jämfört med många andra lägenheter och den här alltid är finast per dollar.

Nu börjar man få lite koll på personligheterna på katterna. Vi trodde ju från början att det var Morris som var den lite mer gosiga av katterna, men det var helt fel. Maverick älskar att gosa och gärna med Lill-Åsa. de båndade nog lite när de var sjuka tillsammans. Här gosar Maverick och Lill-Åsa efter jobbet igår.

20

Maverick hoppar dessutom gärna upp på kvällen och vill bli klappad. Vi springer då och hämtar Morris också så det inte blir fuskigt. I morse innan Lill-Åsa åkte iväg till jobbet hade de lagt sig bekvämt i sängen.

21

Lill-Åsa hade utbildning mellan 13-17 idag så hon fick åka senare till jobbet, ta tidigare lunch och sluta senare. En liten kookaburra fick hon se på sin tidiga lunch.

18

När man slutar klockan 17.00 så har det hunnit bli mörkt innan man kommer hem. Vi går ju mot vinter. Faktiskt bara två veckor kvar nu. Fullmånen lyser vackert över Randwick.

23

Det är så mysigt att få komma hem till dessa små sötnosar.

22

Ja, så här ser gästrummet ut nu. Underbart att flytta när man har ett rum man kan ställa undan allt i utan att behöva leva bland kartongerna i veckor.

19

Vi har packat undan de mesta porslinet så ikväll får vi bita ihop och äta pizza. Nästa gång vi bloggar är det från Bondi!

4 kommentarer:

Marie KJ sa...

Pizza, era stackare :) Ja, vad kul att ha några att komma hem till. Jag frågade M häromdagen om inte han kunde tänka sig katt men det kunde han inte.

//Marie, som inte såg en endaste kokkaburra när hon var där

Anonym sa...

Ja vad göra 😉 pizza är ju en sådan mat.
Vilka sötisar, ja nu är de friska och de har lärt känna er och miljön.
Lycka till med flytten
Puss å kram
Gun

Mamma/sväris sa...

Inte sig likt riktigt i "mitt" gamla rum. Men så skönt att ha ett rum som man kan stänga dörren till.
Lycka till med flytten
Kram

Anna sa...

Vad spännande imorgon!
Undrar vad katterna kommer tycka om att få vara ute. Måste vara så spännande!!!

Kul att man börjar se deras personligheter nu när båda frisknat till.

Lycka till imorgon.

stor kram