april 01, 2012

Så, då har vi gått över till vintertid

I morse när vi vaknade hade vi vunnit en timme. Vi har med andra ord gått över till vintertid nu.
Detta innebär att det nu "bara" är 8 timmars tidsskillnad mellan Sydney och Sverige.
Vi började dagen som vanligt med att läsa mail, Facebook och bloggar. Marie hade på sin blogg skrivit om en app hon skulle prova. Vi ville ju inte vara sämre och har nu installerat appen C25K.
Det går ut på att man succesivt ska hitta konditionen för att springa 5 km. Vi kände oss kaxiga och började på vecka 4 i appens schema och stack ut. En mycket bra app och snart ska samma företag även lansera en för att springa 10 km.

Fast innan det gjorde vi en favorit i repris och tog frukosten i sängen och tittade på 30 grader i februari.

Vi hade lite shopping som behövde göras och vi drog därför till Bondi Junction. Vi var hungriga när vi kom dit och tänkte därför börja med en sushilunch. Men vårt ställe var stängt. Så tokigt.

IMG_6346

Vi fick tänka om och hamnade här istället. Nog så bra.

IMG_6347

Oj en sån shopping det blev. Jeans, skjorta, en hög med BHar, ett gäng strumpor, fillingar, en skål och ett decilitermått.

De finns en djuraffär i Bondi Junction som vi nästan alltid besöker när vi är där. Hundvalpar och kattungar som är så söta att det sliter i hjärtat. Det är ett väldigt billigt nöje att stå där en stund och titta på dessa sötnosar.

Sen kändes det fint med en vätskepaus. Tea Gardens har en väldigt mysig utomhusgård där vi satt en stund.
Visst ser hon nöjd ut där med alla shoppingkassar?

IMG_6348

Vi gillar ju det här med traditioner som ni har förstått. Så därför har vi nu skaffat en ny. Den passar dessutom så bra in i vårt livsnjutartema. Vi ska gå ut och äta varje söndag kväll har vi tänkt. Inte så mycket dyrare än att laga mat här hemma och galet mysigt. Vi bor ju i ett område fullt av restauranger och man vill ju liksom gynna de lokala näringsidkarna.

7 kommentarer:

Marie KJ sa...

I morgon börjar jag, Vårruset går av stapeln 29 maj! Vilken ny bra tradition, jag vill också!

MAJA sa...

Låter som ni har det riktigt bra efter all stress! Skönt. Kram från en urtröttade familj som har hejat från Sebbe i Enebybergscupen hela helgen! Vi fick börja helgen med att skotta snö!
Kram kram

MAJA sa...

Låter som ni har det riktigt bra efter all stress! Skönt. Kram från en urtröttade familj som har hejat från Sebbe i Enebybergscupen hela helgen! Vi fick börja helgen med att skotta snö!
Kram kram

Gun sa...

Tea garden missade jag, konstigt ;-)
Traditioner är trevligt, speciellt om det handlar om restaurangbesök. Ang tiden, när klockan är 20:00 här så har ni alltså 04:00 hos er?
Kram kram

Anna sa...

Låter som ett kanonbra sätt att förlänga helgen på!

Vintertiden... Vaknade 0530 imorse av Tilda som stod färdig för att gå till skolan:)

Stället mitt emot där ni åt sushi måste ni bara prova, man får alltid köa men det är värt det. Det näst bästa sushi stället ligger på spring street, också väldigt hög kvalité.

4 dagar kvar, bara 3 sleeps left för er. Puss

mamma/sväris sa...

Underbara promenader ni gör. Fotot med hängpilen skulle kunna vara taget från Rönneå .Fantastiskt att ha blommor året runt. Jag tog ju en massa blommskott innan jag åkte hem. Ett har tagit sig.Inte för än det blommar vet jag vilket det är.
Kram

Birgitta sa...

Hoppas att ni får en rikgt trevlig påsk allesammans.