mars 31, 2012

Bunny och Gunilla

Fredag

Efter en klassisk fredagsmyskväll kände vi för en promenad. På fredagar är det nämligen verkligen uselt på TV och då kändes det passande att röra lite på fläsket.

Vi gick en sväng runt Randwick och vi fick till och med oss tonåringen som åkte bräda medan vi promenerade.

Vi hamnade till slut i The Spot. Pontus tyckte att det var för mycket folk så han drog vidare. 

IMG_6301

Vi gick till en mysig vinbar där vi pratade och njöt.
Vi som i vanliga fall anser oss som ganska bra livsnjutare har nu nog blivit ännu bättre. Färgerna är lite starkare, dofterna mer intensiva och ljusen mer fantastiska.

Lördag

Efter nio timmars sömn vaknade vi upp med en färdig plan. Vi har blivit bitna av serien 30 grader i februari på SVTplay.
Det fick således bli en livskvalitetsfrukost på sängen samtidigt som vi tittade på andra avsnittet. Väldigt mysig start på dagen.

IMG_6305

Efter 30 grader i februari gick vi ut i 25 grader i mars :)

IMG_6306

Det blev en klassisk powerwalk till och från och runt Centennial park.

IMG_6308

Det var lika mysigt i CP som vanligt.

IMG_6311

Hösten börjar smyga sig på men det är något man inte märker så mycket av än. Ett och annat träd börjar bli lite höstlika.

IMG_6312

Oftast är det väldigt somrigt.

IMG_6313

Vi gick en liten omväg på vägen hem och gick en liten bit på Clovelly Road.

IMG_6315IMG_6317IMG_6318

Det blommar året runt i Sydney och det är så underbart att få se nya blommor under olika årstider.

IMG_6319

Efter dusch, lunch och veckohandling blev det en sväng till Coogee Beach.

IMG_6321IMG_6322IMG_6323IMG_6324

När vi kom hem kunde vi inte låta bli att kolla på tredje avsnittet av 30 grader i februari innan vi påbörjade matlagningen.

Vi har idag fått utökning i vår familj. Vi passerade en leksaksaffärs skyltfönster i Randwick när det blev total kärlek från allas håll.
Vi var tvungna att gå in och adoptera Bunny. Hon är den mjukaste kanin man någonsin kan tänka sig. Hon och Gunilla har verkligen funnit varandra. Det känns väldigt skönt för husfridens skull. Bunny är lite mognare än Gunilla och vi tror att hon kommer vara en bra förebild. Gunilla behöver det.

IMG_6329

Gunilla ville imponera på Bunny och visade därför upp sina färdigheter på sin nyinköpta longboard.
Bunny blev jätteimponerad eller i alla fall så sa hon det.

IMG_6341

Vi kände för en förrätt innan middagen idag. Lill-Åsa är grym på toast skagen. Vi hade dock inte de rätta ingredienserna men det blev väldigt gott ändå.

IMG_6344

Äh nu är det frågan om det inte blir ett fjärde avsnitt…

3 kommentarer:

Marie KJ sa...

Go Maj-Lis go! Min nya idol. Det ser verkligen supermysigt ut i kvarteren ni gått runt i. Skall strax påbörja vår "vill se i Aussie" lista! Trevlig fortsättning på helgen på er

Anna sa...

Vilket bra sätt att gå ut och gå på fredagskvällen så man vaknar till och inte somnar för tidigt.

Man kan ju känna i luften att det är höst, det luktar på något sätt som höst. Däremot är det ju underbart varmt och skönt ute. De där lila träden är så underbart vackra.

Bunny är toksöt och kommer ta bra hand om Gunilla. Hoppas att dem förstår varandra men gunilla har väl plockat upp lite engelska efter alla sina resor hoppas jag.

Kul att ni lyckas se på svt play! Ha en fin söndag. Sen är det ju bara fyra dagar kvar!!
Puss

Mamma/sväris sa...

Ja, visst är seien bra. Jag ser fram emot det sista avsnittet på måndagkväll. Just nu är det olidligt spännande. Kortet på hängpilen ser ut som ett foto på Rönneå. Hängpilen där håller på att slå ut!Har nyss pratat med Uffe som hälsar. Nästa helg ska jag och Oskar åka ner och hämta det svarta bordet. Ska bli så mysigt att ha Oskar med sig i bilen,
Kram och glad påsk