april 21, 2012

Billigt vitt vin och skitiga fönster

Vi hade tänkt att vi skulle blogga på riktigt nu i eftermiddag men vi tyckte att det kändes lite jobbigt så vi satte oss i vardagsrummet och mobilbloggade med lite "ostbågar" och vin istället.

På tal om vin så kanske den med öga för detaljer ser att Åsa har mycket mer i sitt glas.
Vi köpte vin på internetauktion i veckan och fick 12 flaskor för 19.65 SEK per flaska. Det var lite blandade druvor och tyvärr var smaken av Chardonnay lite för dominant för vår smak.
Med lite Diet Sprite blev det dock väldigt mumsigt och läskande. I alla fall i Åsas mun. Lill-Åsa dricker ett vin från Sydafrika istället.

Vi började dagen i sängen med frukost och ett avsnitt av vår nya hemladdade favoritserie, Breaking Bad. Har ni sett den?

Vi hade en drös med läkarkvitton från Åsas tutt-äventyr som vi ville få ersättning för. Det fick bli en powerwalk till Medicare i Bondi Junction.
Vi gick hem igen $245 dollar rikare.

Dusch och nudellunch och sen veckohandling. Sedan fick vi sån längtan ner till uteserveringen i Coogee. Väl där visade det sig att Åsa inte alls var så ölsugen så vi åkte helt käckt hem igen efter en varsin öl.

Ja och nu sitter vi här i soffan och njuter efter ett tappert försök att göra något åt våra skitiga fönster. Men vi fick ge upp då man inte når.
Poppe är i stan med brädan men det låter som han kommer hem till middagen.
Ha en skön helg!

4 kommentarer:

Hans sa...

Ni också!

mammaxtre sa...

Jag har blundat för mina mycket skitiga fönster. Snart måste jag nog dessvärre öppna ögonen och göra ngt åt saken :-(

Kram

Gun sa...

Kanske mäklaren har nån ide om hur fönstren ska bli rena?
Så fina tändstickor har jag med :-)
I morgon ska vi till Marie och sjunga för fars gubbin, ja och lite annat också :-)
Må så gott
Kram

Anna sa...

Vi har också så skitiga fönster men vi måste leja något för att fixa det. Känns mindre kul så vi skjuter på det. På meritons ingick det ju men inte här. Vi har fått reda på att man måste montera ner fönstrena för att få dem rena.

Vi sitter och väntar på att få gå in i gaten på KLs flygplats. Nu har vi faktiskt hemlängtan men det är väl för att det är rätt osexigt med flygresan hemåt, det var liksom roligare på vägen dit. Ska se "we bought a zoo" på flyget.

Vi syns på fredag, det ser vi fram emot. Puss