februari 17, 2012

Kära hela året

Åsa gör ett sammandrag av veckan som gått

I söndags träffade vi Mickes föräldrar, Janne och Majbritt. Anna och Micke var naturligtvis också med. Vi intog en pubmiddag på Mill Hill Hotel i Bondi Junction.
Dagen efter firade Janne sin 70-årsdag!

IMG_6136

På andra sidan bordet satt Mickes mamma. Och fina Micke och jag förstås.
Nu är Mickes föräldrar tillbaka i Sverige efter en månads skön semester härnere.

IMG_6137

I måndags kunde äntligen Pontus gå tillbaka till skolan efter alldeles för lång tid hemma i sängen. Man kunde riktigt se hur mycket han uppskattade att gå tillbaka.

I tisdags var det som bekant Valentines Day och det vill vi fira. Det finns ju olika åsikter om huruvida Valentines Day ska firas eller inte men vi ser det bara som ett tillfälle att hitta på något extra mysigt. Kära i varandra är vi ju varje dag och vi tycker även att vi är ganska duktiga på att både säga och visa det även de andra 364 dagarna under året.

I tisdags hade vi bokat bord på en restaurang i Surry Hills. Vi kom tidigt och hade turen att få ett bord på uteserveringen. Trevlig personal, god mat och mysigt ställe. Vi är helt överens om att komma tillbaka.

Senare på kvällen skulle vi möta upp Lill-Åsas fd arbetskamrat Maria. Vi gick därför den korta promenaden mot Oxford Street där hon redan väntade på oss på The Colombian Hotel.

IMG_6139

Lite vin/öl och snackelisnack blev det innan vi hoppade in i en taxi hemåt.

IMG_6140

I övrigt har den här veckan inte skiljt sig så märkvärdigt mycket från en vanlig vecka.

Idag har jag hållit i en viktig utbildning hos en kund och var faktiskt lite pirrig innan jag åkte dit. Men bara lite. Allt gick väldigt bra och efteråt fick jag skjuts hem av min chef som också närvarade under utbildning. Väldigt skönt att komma hem klockan 14.00 och slå upp datorn och fortsätta att jobba hemma.
Nu väntar vi bara på att frun ska komma hem och sen blir det fredagsmys. Med nachos, vad annars?

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Visst skall man fira när tillfälle ges. Ni verkar ha det så trevligt för det mesta.

Anna sa...

Vi firar alltid alla hjärtans dag, känner mig lite snuvad på den i år. Tycker absolut att man ska ta varenda tillfälle i akt att fira allt man kan. Livet blir ju bara så roligt som man gör det. Kul att restaurangen var en hit!

Ha en riktigt fin helg i det underbara vädret.
Puss