januari 14, 2011

Vårt hus

Veckan som gått

Vi har inte haft världens roligaste vecka. Vi har nämligen gjort oss av med julkilona med att köra Nutrilett fram tills nu. Dessutom är det bara skit på TV. I-landsproblem, i och för sig.

Ett litet förtydligande angående Lill-Åsas jobb. Hon har alltså inte jobbat sin sista vecka nu utan den sista HELA veckan. Resten av veckorna fram tills vi åker jobbar hon fyra-dagars-veckor. Smutt, tycker hon. Sista arbetsdagen för henne ser ut att bli den 22 februari. När Åsas sista arbetsdag blir, står än så länge skrivet i stjärnorna.

Processen med Åsas kommande arbetsgivare rullare vidare under nästa vecka då visumprocessen drar igång på allvar. Den här veckan har allting nämligen stått stilla och varit väldigt frustrerande. Åsa är inte så bra på att vänta på saker… En annan sak som vi har väntat på är att få se foton på vårt hus på Koh Lanta. Större delen av möblerna har ju kommit och monterats och vi har varit ivriga på att få se det färdiga resultatet.

Idag kom så äntligen fotona på vårt hus på Djungelstigen.
Poolen är fylld och allt.

secret garden a1 130      secret garden a1 131 secret garden a1 132      secret garden a1 134 secret garden a1 135      secret garden a1 136 secret garden a1 137      secret garden a1 138 secret garden a1 139      secret garden a1 140  secret garden a1 141      secret garden a1 143   secret garden a1 144      secret garden a1 145  secret garden a1 147      secret garden a1 148

Annica (vår förträffliga uthyrningskvinna) har dock valt att inte rulla ut mattorna än eftersom byggarna fortfarande springer ut och in i huset. Köket får ni fantisera om men det ska stå där bakom köksbordet.

Nästa vecka åker Annica till Krabi för att köpa gardiner, handdukar och sängkläder. Hon ska även köpa tavlor och hon har hittat några som på beskrivningen lät jättefina.

Nu ser vi sjukt mycket fram emot att få åka ner och se allting och att få bo in oss i vårt hus.

4 kommentarer:

Gun sa...

Super fint, jag vill också dit :)

mammaxtre sa...

Jag förstår att ni vill dit. Hur fint som helst. Så coolt att ni gör detta.

Ha det bäst

Gro D. Smit sa...

Endelig bilder :-)
Det ser jo ut som det hele er på gang og det blir gøy når detaljene faller på plass også. Gratulerer!

anna sa...

WOW! Så himla fint! Åh man skulle göra mycket för att få åka dit nu.
I Sydney är det såååå fuktigt och varmt att det luktar Thailand, inte undra på att man får längtan dit.
puss