januari 07, 2011

Guldrusch

Fredag

Förra året dog jättemånga rådjur på grund av att det var så mycket snö så att de inte kom åt någon mat. Lill-Åsa försöker därför hjälpa dem i år med att lägga ut äpplen. Tyvärr verkar inte rådjur vara de skarpaste djuren i skogen då de inte riktigt fattar att det finns mat där.

IMG_1935

Lill-Åsa gjorde ytterligare ett försök i morse och bar ut en skål med fina äpplen som hon ställde i snön.

IMG_1939

Vi röjde vidare idag och fick ihop fem papperskassar med kläder.
Åh, vad vi hjälper de fattiga!

IMG1526484566

En del av rensningsprojektet hamnade på Gold Buyers. Igår kväll gick vi nämligen igenom våra smyckeskrin (95% är Åsas) och hittade en del guld som vi inte använder längre (våra respektive fd förlovningsringar  använder vi t ex inte så jätteofta…). I Liljeholmstorget finns det ett sånt Gold Buyers-stånd som vi har sneglat på en tid. Idag gick vi dit med allt som såg ut som guld och ca hälften var solitt guld och resten var bara guldpläterat som vi fick tillbaka. De gick sen igenom karat och sen var det dags för vägning och värdering. 1 825 spänn direkt i handen. Vi hade inte aning vad vi kunde förvänta oss så det här var en riktigt glad överraskning.

Det finns en massa bijouterier kvar här hemma som vi tänkte att familjen kunde få välja bland under middagen den 19 februari.
Ett smyckesparty, helt enkelt. Plus en massa annat förstås.

70910151510bondi-website

Operation rensning fortsätter imorgon.

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vad snälla ni är mot de stackars rådjuren, och det fattiga också förstås. Snälla helt enkelt :-)

Kram

Gun sa...

Ni är fina människor ni
Puss och smyckesparty blir kul