januari 01, 2011

Ett klassiskt svenskt nyår

Pontus tyckte att Gunilla förtjänade något bättre att sitta på en en simpel tändsticksask. Han gjorde därför en riktig tron åt henne inför nyårsmiddagen.

IMG_1888

Poppe är ju en hejare på servettvikning och vi satte därför honom på uppgiften. Lill-Åsa är bra på att göra toast skagen och den här blev faktiskt helt grym.

IMG_1889

Efter varmrätten matpausade vi en stund och såg Grevinnan och betjänten. Pontus var först lite motvillig till att se den men skrattade ju sen gott åt den lilla fyllegubben.

IMG_1892

På tal om fyllegubbe. Som vissa av er vet så spottar inte Gunilla i glaset. Även denna nyårsafton kroknade hon redan innan tolvslaget.

IMG_1895

Vi andra spelade kort och lyssnade på Gunillas snarkningar.

IMG_1896

När vi skålat in tolvslaget gick vi ut och blev helt chockade av mängden snö som vräkt ner under kvällen. Typ en decimeter.

IMG_1898

Vi ställde oss i backen och kollade in fyrverkerierna från både höger och vänster.

IMG_1903

Pontus övar lite inför att det är dags att showa med pois i Thailand under sportlovet. Tomtebloss på snören funkar fint.

IMG_1908

När vi kom in i värmen fanns det skumpa kvar och vi slog oss ner framför Raw Comedy Club och kollade på den australiensiska trion Axis of Awesome. Grymt roliga.

IMG_1912

Imorgon återkommer vi med bloggandet från Irlandsresan.
God fortsättning på 2011!

1 kommentar:

anna sa...

Vilket mysigt nyår! Påminde lite om vårat förutom snön.
Gunilla är verkligen en charmig partyprisse.
Jag ser att Pontus takter sitter i. Vad han måste längta tillbaka men snart så är ni där igen.
Puss och god fortsättning