augusti 08, 2009

Shoe shopping

Veckan har förflutit ganska odramatiskt. Vi har kommit igång med träning och sunt leverne.

Men när det är fredag kan man ju kosta på sig lite vin till maten och en avec till kaffet.

2009-08 001

Pontus har vuxit både på längden (5 cm) och i skostorlek (en storlek) sen skolavslutningen och nämnde att hans ganska nya Adidas klämmer i tårna. Vi bestämde oss därför att ta en shoppingsväng in till stan. Lill-Åsa skulle egentligen inte ha något men kom hem med mest saker.
Vad tokigt det kan bli.

Det blev en Björn Borg bikiniunderdel på halva priset och en svart Röhnisch också på halva priset. Vi menar, bikinis kommer ju komma till användning i vinter ;)

2009-08 004

Lill-Åsas Adidas Superstar är toknötta efter daglig användning så nu fick det bli ett par Nike också på halva priset. Ser ni ett mönster?

Poppe fick sig ett par Warp som han sen pimpade med blå skosnören. Fint, tycker vi.

Vi handlade också lite träningskläder. Åsa fick en rosa träningströja som andas och ett par 3/4 långa svarta yogabyxor. Lill-Åsa köpte en vit Nike träningspiké (halva reapriset). Nu känner vi oss rustade för träning. Satan vad vältränade och snygga vi kommer bli. Smala också för den delen ;)

2009-08 008

Den här grunkan har vi fått i posten från Bonniers Bokklubb. Vad i
h-vete är detta? Ett portabelt dörrhandtag? Ett extraöra till en kaffekopp? Någon som kan hjälpa oss att lösa mysteriet?

2009-08 010

5 kommentarer:

Lotta sa...

Hallå där, har ingen aning om vad det är för en grunka. Fick en likadan som jag slängde. Möjligen kommer jag att ångra det när ni talar om vad det är för något:-)
Trevlig helg önskas er alla tre.

Marie KJ sa...

Er mokapär är ju en apelsinskalare! Bra att ha nu när ni börjat träna och äta sunt!

Mrs Aspen sa...

Syster och jag sitter i soffan och utropade i kör: -Apelsinskalare! ;) Men det hade ju Marie redan skrivit. Hälsa P att skorna ser schyssta ut. Bra med skor som passar. :)

Anonym sa...

Hur enkelt som helst. En apelsinskalare!!

Jättekul med nya träningskläder. Ni kommer självklart bli toksmala med nya kläder. Nej men seriöst så kan man ju inte träna utan vettiga kläder, gör jättestor skillnad!!

Nu ska vi byta om och dra iväg till loppet. stor puss
Anna

Anonym sa...

Jag har också satsat på "bra" tränings kläder och skor. Känns bättre att träna och samvetet säger nu åt mig oftare att träna...
Bra att ni fick veta att man skalar apelsin med den. Tupperware har ju en liknande!
kram från Gun som har ett dygn kvar på vackra Gotland