april 26, 2009

Vi kan faktiskt nästan allt!

Årets finaste väder har vi haft i helgen. Vad gör vi då? Åker till IKEA! Gårdagen var dock faktiskt en helt perfekt dag att gå på IKEA. Nästan inga människor där och jättebra service. Dessutom beställde vi hemleverans så vi hann precis hem och röja undan alla gamla möbler innan det plingade på dörren. Ett nytt vardagsrum för 2 900 kronor. Heja IKEA!

Lill-Åsa monterar vardagsrumsbordet.

IMG_4771

Åsa använder slagborren för att göra nya fina hål i väggen.
Vi kan faktiskt nästan allt :)
Vi fick göra ett break igår kväll för att våra magar kurrade och Robinson skulle börja. Väldigt olikt oss som föddes helt utan tålamod.

IMG_4773

Det är precis samma hylla som vi hade förut fast i en annan färg. Vi trodde att det skulle bli enkelt att bara byta bräda men de hade ändrat på fästet så det vara bara att sätta upp det nya.

IMG_4777

Kökstavlan och vår ena Australien-tavla fick byta plats. Här är vårt nya sideboard som faktiskt inte alls var särskilt svår att sätta ihop. Den rymmer nu en miljon DVD-filmer, DVD-spelaren, digitalboxen, datorn mm. Underbart att ha allt bakom dörrar.

IMG_4776

Så här blev det. Skulle någon snäll person bara kunna köpa ett extra sovrum också så att vi fick bort sängen, så vore det kanon. Bussigt.

IMG_4779

2 kommentarer:

Marie KJ sa...

Men så fint ni fått det! I love IKEA! Jag som letat bänk till hallen fick se en precis sådan i Expressens bilaga. Från IKEA såklart (men furu och ful från början, de hade satt dit någon dekorationslist och målat den vit, mitt helgprojekt (nästa helg))

Anonym sa...

Så otroligt fint det blev!!!
Gillar det mörkare mot det gröna jättemycket!

Väldigt fina de där tavlorna som ser ut som rumsavskiljare.
Vad nöjda ni måste vara!!

Kram Anna