april 13, 2009

Getrygg, lammrygg och outback

Påskafton

Efter att Lill-Åsa jobbat klart kom Karim och hämtade upp oss Åsor (Pontus ville vara kvar hemma då det ju inte var några andra barn där) för att åka till Getryggen.

Solen sken när vi åkte i Karins lilla röda genom den svenska landsbygden.

IMG_4701

Framme i Getryggen.

IMG_4706

Magnus var lika huslig som vanligt och vi bjöds på sill till förrätt, lammstek och potatisgratäng till huvudrätt och sen blev det cheesecake som avslutning. Mycket gott!

IMG_4707

Karin njuter av utsikten. 

IMG_4708

Efter middagen slog vi tjejer oss ner framför Robinson medan Magnus löste korsord. Lill-Åsa somnade i sin mammas knä. Hon är så barnslig.

IMG_4709

Åsa fick en hicka som aldrig ville ge med sig. Här försöker hon göra vad hon kan för att bli av med den.

IMG_4712

Påskdagen

Vi vaknade upp bägge två med aningens ont i håret och en fundering om vad man ska göra med långledigheten i samband med midsommar. På några timmar hade vi löst det problemet. För 1 400 kommer man
t o r till Dublin två vuxna över midsommar. Nice! Vi var ju på Irland julen 2007 men vi hann aldrig se Dublin den gången.

dublin_ireland

På påskdagens kväll såg vi äntligen på Australia. Har tänkt göra det sen vi kom hem från Australien och igår blev det av. Mycket bra film som fångade oss båda. Här är vår nya idol, Nullah.

walters27507_wideweb__470x3520

Annandag påsk

Idag var Lill-Åsa äntligen ledig. Många i vår omgivning har ägnat helgen åt att putsa sina fönster så vi ville ju inte vara sämre. Pontus tog sina, Åsa tog köket och Lill-Åsa vardagsrumsfönstren så nu kan man se ut genom fönstren hemma hos pingvinfamiljen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan på er! Men vilken mysig utsikt, vart ligger det där stället, känner inte till namnet. Det ser så mysigt ut med all påskdukning, påskliljor och allt.
Vi har varit och campat i helgen och nu väntar ca. 2.5 veckors lov för Adam. Jag kommer jobba några dagar och då får Adam vara på after care vilket han som tur är älskar. Nu skall vi göra oss i ordning för att gå på bio, vi skall se "17 again". Ha det gott! Kram!

Anonym sa...

Hej !
Vilken mysig stuga & så otroligt mysigt inne fint pyntat & så.
Vi har då samma idol numera, då jag såg samam film förra veckan.

Kram Kram
Lollo

Anna sa...

HEJ!

Bilderna från Getryggen är underbara! Man blir alltid lika hungrig när man får läsa om vad ni ätit...låter grymt gott!

Vad roligt med Midsommar resan! Låter riktigt roligt!
Vi tänkte köra samma tema som i fjol och fira jul till midsommar och ska boka hus någonstans för det!

Vi har inte sett Australia ännu. Vet inte varför. Kanske man måste vara på ett visst humör för att se den.

Kram Anna