april 19, 2009

Baren är borta!

Måndag, Annandag Påsk

Efter fönsterputsningen i måndags blev vi törstiga. Vi brukar ju fira när vi har bokat en resa och nu har vi ju bokat tre (Dublin, Naxos och Thailand). Då måste fira lite rejält. Åsa fick fem flaskor champagne när hon fyllde 40 år och nu öppnades den första. Den var mycket god och vi är glada över att inte någon av oss är gravid då man tydligen inte får dricka den här champagnen då :-)

IMG_4719

Skåååål!

IMG_4721

Fredag

När Åsa jobbat klart åkte hon till sin frus kontor då hon var tvungen att fixa lite in i det sista innan det var dags att göra helg.

IMG_4722

Fem minuters gångväg från Lill-Åsas jobb bor Cathrine där vi var bjudna på middag tillsammans med Helena och Camilla. God mat och mycket skratt blev det. Efter middagen blev det även utgång. Vi var inte hemma förrän 02.00. Shit pommes.

IMG_4725

Lördag

Klockan 08.40 (!!) ringde Lill-Åsas pappa som är på impulsbesök i Stockholm över helgen. Vi hade bestämt att vi skulle gå på bio på Heron och se "Män som hatar kvinnor" tillsammans med honom under eftermiddagen. Han var gullig och kom och hämtade oss och här åker pappa och dotter i hissen på Heron.

IMG_4728

Filmen var jättebra! Efter bion gick vi på O’Learys och åt gott. Notera att vi inte är några ungdomar längre. Det är Coca-Cola i glasen och det är lördagkväll efter fredagskvällen…
Kärringar kanske ska hålla sig hemma på kvällarna. Kvällen avslutades hemma hos oss framför Robinson. Kjell som inte var så intresserad av vem blev som utröstad, sov gott i soffan.

IMG_4730

Söndag

Idag hade vi tusen projekt inplanerade. Tvätt, handling och städning och röjning upphöjt till två. Vi är så fruktansvärt trötta på vårt vardagsrum så vi har börjat sälja av delar av det på Blocket. Här är en utav bilderna som finns på Blocket nu. Karin, vi sparar bordet till dig. Som ni ser är nu alla spritflaskor borta. Är det konstigt att vi mådde dåligt i lördags. Närå, de står numera inställda bakom dörrar i skåpet i hallen. Mycket finare.

IMG_4732

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är ju lite kul eller läskigt...
Då jag börjar läsa bloggen & ser er tre så tänker jag att jag måste komma ihåg att påpeka om ert fina vardagsrum mysiga skåp & möbler !
vad fick man för det ?!
ler*
synd att jag inte bor hemma än då hade jag ringt direkt & budat på hyllan !

Vår fina ni är !
Kram lollo

Anonym sa...

HEJ!

Först ut måste jag säga att Lill-Åsa och Kjell är så lika varandra över ögonen. Är ni medvetna om det? Nästan skrämmande.

Vad lyxigt att ha skumpa liggande, väntandes på att få dricka vid olika tillfällen. Att hitta något att fira är ju inte direkt svårt.

Vad mysigt med spontanbesök av Kjell! Så ni gillade filmen? Vi lyssnar på boken i bilen men har lite svårt att komma in i den. Ska ta den när vi åker lite längre nästa gång så vi hinner komma in i handligen bättre.

Vi hänger fortfarande med och ser Robinson här, fast vi är ju lite efter. Hinner alltid läsa vem som röstats ut på Aftonbladet på söndagmorgon.

Kul med lite nytt hemma, måste ju bli en stor förändring med ett nytt bord och tvbänk. KUL! Ser fram emot bilderna framöver!!

Ha en bra vecka!
Stor kram
Anna