januari 13, 2007

Vädret var lite sådär när vi vaknade så vi bestämde oss för en tur med färja från city till Manly Beach som ligger lite norr om stan.
Vi delade upp oss och några gick och badade medan Åsorna gick och och fönstershoppade. Vi samlades sen för lunch vid havet varefter Åsorna tog en öl på en australiensisk pub. Vi gav Pontus en mobiltelefon och en kvart på stan medan vi slängde i oss en öl. Stämningen var nämligen lite annorlunda. Klockan var ca 14.00 och farbröderna på puben var både lite för fulla och intresserade.
Vi tog sen färjan tillbaka till stan och sen bussen hem till Bondi Junction. Åsorna och Anna gick sen till shoppingcentrumet. Åsorna handlade mat till kvällens middag som lite enkelt blev köttfärssås och spagetti spetsat med lite underbart mogen avokado och en tomat-och-lök-sallad. Dessutom drack vi ett rödvin från Petersons som inte gick av för hackor.

Imorgon kväll flyger vi till Hong Kong. Med mycket vedmod lämnar vi Australien och familjen Holmström. Vi kommer inte att uppdatera hemsidan förrän vi är på plats på hotellet i Hong Kong (om allt med internet fungerar som det ska)
Kram kram

Inga kommentarer: