januari 28, 2007

3.38 vaknade Lill-Åsa upp av tre nysningar och sen var hon förkyld. Snoret rann och ögonen likaså. Det kanske är Australien-förkylningen som kommer lite på efterkälken.

Vi fixade tvätten och hämtade sen vinterkläderna från vinden. Vi tog sen tog vi en prommis bort till Bäckvägen för att kolla om paketet med vår beställda Navman (blev ingen Tomtom för priset kontra funktionalietet var överlägset på Navman). Den hade tyvärr inte kommit än så jag får snäll ge mig till tåls till på måndag.
Lill-Åsa vill också ha en leksak så hon kommer att besöka Åhléns för att köpa några förvaringslådor. Då blir hon ju lika lycklig...

Vi handlade sen lite mat och begav oss sen hem för en filmeftermiddag. Poppe fick båda Pirates of the Carribean-filmerna. Den första såg vi i torsdags och idag såg vi tvåan.
De är helt ok faktiskt.

Vi åt sen middag med lax och kokosmjölk och drack aussie-vin.
Nu är det snart dags för På spåret och Poppe är och möter Ricardo för en fortsatt filmkväll inne på Poppes rum.

3 kommentarer:

Eric sa...

Hej på er!
Hur mår Lilla Å idag? Är det bättre el måste ni ställa in middagen?

Er dag lät väldigt skön, gott m lax o kokosmjölk. Måste kommas ihåg till nästa helg. Vi försöker ju hela tiden dricka det vita vinet som vi fick m hittils har vi hällt ut det bara. Det smakar som ett vin som Micke o jag bryggde själva ngn gång i början av 90 när vi nyträffats. Med andra ord odrickbart.

Det hotas om att Micke måste till NZ nästa vecka, får väl reda på det imorgon. Trist för oss m skojigt för Micke.
Detta är sista veckan för oss m Eric hemma, sedan börjar allvaret. Känns spännande så det pirrar i magen för oss alla. Måste samla på mig mera info om matlådor o annat viktigt så vi är förberedda. Fick lära mig i veckan av en mamma att precis allt måste vara märkt o att "alla" använde sig av samma sorts märkning från en viss sajt. Så nu har vi oxå beställt därifrån, känns skönt att ha lika så här i början.

Nej nu ska jag sätta på en film och gotta mig. Micke ska lansera sin mjukvara för sina datanördkompisar ute i världen imorgon måndag o har lite finslipn. på den innan den är klar.

Hoppas att navman kommer snart, ni måste ju hitta ett bättre namn på den än så. Astrid vill nog inte leka med den annars.

Pussar in mass och krya på sig

Pingvinfamiljen sa...

Lilla Å mår fantastiskt mycket bättre idag. Igår körde hon en sträng ordination med Echinagard-tabletterna som vi köpte på ett apotek vid Circular Quay. Och vips, känner hos sig som en ny männniska idag.
Detta gör att Marie och Magnus kan komma på middag som planerat. Jättekul! Vi har varit en sväng i KK och handlat lite mat inför kvällen och veckan. Nu håller jag på att färga håret. Herregud så gråhårig jag är om jag inte färgar det regelbundet. Värsta tanten! Tur att det finns ungdom på tub :-)

Eric sa...

Hej!
Förväntar mig imorgon tors när jag vaknar att vi får se en fin bild på Ivar:))

Trevlig åktur så hörs vi senare i veckan!
Puss