januari 15, 2007

Den sista dagen i Australien blev som alla andra dagar, helt underbar. Klarblå himmel och lagom temperatur. Vi packade och begav oss till Bronte Beach. Efter sol och bad bjöd Anna och Micke på lunch i skuggan under ett träd. Alla fick sina favoriträtter. Vi vuxna åt helt fantastiska wraps och till det drack vi öl. Så borde man tillbringa alla söndagar.
Efter stranden tog vi ett snabbt dopp i poolen innan vi gick ut till bbq-arean vid huset. Där drack vi skumpa och njöt av goda korvar med tillbehör. Sen var det tråkigt nog dags att gå in och samla ihop det sista innan taxin kom.
Efter tårfyllt avsked vinkade de av oss utanför huset.

Flyget gick i tid och allting flöt som det skulle. Vi såg varsin film innan vi somnade. Lill-Åsa sov dock inte så bra men Poppe verkade slagga rätt bra.
Vi kom fram till Hong vid 04-tiden och kände oss då rätt möra men på gott humör. Hämtade våra väskor och började sen febrilt leta mat, toalett och bankomat.
Det blev typ rulltårta och cola till frukost eftersom ingen av oss kände för nudlar :-)
Vi hittade sen till vår flygbuss och hoppade på den. När bussen rullade ut från terminalen sov Pontus redan...
Eftersom inga utrop gjordes och vår kinesiska är väldigt begränsad missade vi vår hållplats. Vi tog därför en taxi till hotellet som kostade hela 25 SEK.
Incheckningen skulle inte ske förrän kl 15.00 men vi hade tur och fick rummet redan kl 09.20.
Det fräscha rummet ligger på 17 våningen med utsikt över hamnen.
Poppe som kände sig pigg efter frukosten och inte kände något behov av att vila, ligger just nu och snarkar på mage på sin säng :-)
Efter en dusch ska vi sen ge oss ut på stan och titta lite i affärer. Poppe har siktat in sig på en Ipod Shuffle.

Om tid finns uppdaterat vi hemsidan en gång till härifrån Hong Kong.

1 kommentar:

fam_holmstrom sa...

Hej på er,
så sugen man redan blev när man såg fotona på er. Hur ska vi stå ut tills vi får äkta varan igen...

Roliga foton, hoppas att det blir många från H.K. Känns som om det måste vara en enorm omställning från Sydney. Kul att ni fick utsikt också från rummet.

Vi hörs snart
Pussar och kramar in mass