januari 08, 2007

Resan till Melbourne.


Vi hade ställt väckarklockan på 07.00. Ca 1½ timme senare styrde Lill-Åsa Toyotan mot biluthyrningstället i Kings Cross. Vi hade fått en vägbeskrivning från Anna och Micke men vi bestämde oss för en ofrivillig sightseeing. Nu fick vi se innerstan från bilen också. Det var vänstertrafik även där J. 12.05 lyfte planet mot Melbourne och flighten gick otroligt smidigt och fort. Pontus passade på att göra matteläxa och 13.25 landade vi i Melbourne. Efter 1 timme i flygbussen kom vi till vårt hotell Holiday Inn on Flinders. Vi checkade in på ett fint rum för tre men det stank av stark tantparfym så efter en stund bad vi ödmjukt om att få byta rum. Det fick vi! Det innebar ett luktfritt rum med finare utsikt. Foton kommer! Vi gick ner mot Yarra River och landade på en bra restaurang precis vid vattnet, där vi åt både billigt och gott. Efter middagen drack vi kaffe på ett ställe medan Pontus stannade länge på Warner Bros shop.

1 kommentar:

Eric sa...

Godmorgon Melbourne!
Hoppas att ni sovit gott och att Poppes fot känns ännu bättre idag.
Klockan är sju o alla sover, Micke har sovmorgon eftersom bilen ska lämnas in först kl 8. Han mådde inte så bra igår efter PTn, kom hem alldeles vit i ansiktet o mådde illa. Han blev succesivt piggare o kunde till slut få i sig mat.
Vi saknar er här, trodde nog att det skulle vara skönt att vara själva ett par dagar men istället är det vansinnigt tyst bara.
Njut av era dagar, välkomna tillbaka!
Kisses from level 4