september 07, 2014

Våren är blyg i år

Måndag till fredag

Vinterkylan kom tillbaka och tog med sig mycket regn. Vinterjackan fick komma fram igen. Fast det är vår. Sol, regn, sol och regn. Fram och tillbaka. Hade man tur så hade man lite sol på lunchen men det kunde lika gärna spöregna.
Det ser dock ut som att vårvärmen kommer på tisdag.

unnamed (6)

unnamed (5)

När Lill-Åsa kom hem från jobbet i onsdags skickade hon den här bilden till Åsa så att hon skulle skynda sig lite extra mycket hem från jobbet. Sen åt vi korv stroganoff och kollade på Suits.

unnamed

På tal om katter såg vi den här videon på Facebook i veckan. Klicka på länken. Video. Verkligen värd en titt.

Vi har haft så väldig mycket vardag den sista tiden, känns det som. Lite grått och vardag kan man ju alltid pigga upp med en AW på stan efter jobbet. Åsa jobbade på George Street hos en kund i fredags så vi träffades upp på Martin Place för en mysig promenad mot Paddington.

unnamed (1)

Strax efter att vi passerat Hyde Park fick vi hoppa på bussen istället då vi fick en störtskur över oss. Igen.
Tur att bussen stannade precis utanför favvopuben Paddo Inn.
Där satt vi och sippade på en varsin öl innan vi hoppade på bussen igen och åkte hem till pizza och katterna.

unnamed (4)

Lördag

Vi vaknade till regnet som smattrade på rutorna. Åsa gav sig ändå ut mot yogan och blev dränkt på vägen. Då är det skönt att krypa in i ett rum som är 45 grader varmt och fuktigt.

Sen, hör och häpna, kom solen fram och värmde oss en stund. Vi satt på en varsin dyna tryckta mot väggen och dyrkade solen. Så där som  man gör i Sverige i april, ni vet.

På eftermiddagen kollade vi på en film, Chef. Den var mysig.
Vi ger den ÅÅÅ.

chef

Maverick somnade som vanligt hos Åsa och Morris hos Lill-Åsa.

unnamed (2)

Söndag

Vi vaknade av att det regnade… Det börjar faktiskt bli lite tjatigt.

unnamed (7)

Det visade sig faktiskt bara vara morgonregn. Framåt 12 sprack det upp och vi kunde njuta av solen på baksidan även idag.

unnamed (3)

Vi gick till Bondi Junction för att handla mat och leta efter en asiatisk affär för att hitta billiga nudlar. Under vår jakt var det en bil som tutade ilsket när vi gick över vägen. Det visade sig vara familjen Holmström! De var på väg på farsdagslunch vid havet. Några slängkyssar utbyttes innan vi gick vidare mot Coles.

Nu på eftermiddagen har Lill-Åsa tagit fram sin tavla och Åsa sitt pussel. Under tiden lyssnade vi på Åsa Larsson som sommarpratare.

Medan vi nu bloggar roar sig katterna kungligt i trädgården. Nu vågar de sig ut även när det är dagsljus.

unnamed (8)unnamed (9)

3 kommentarer:

Marie KJ sa...

Jag gillade Åsa Larssons sommarprogram! Sicka söta katter ni har ❤️ Och vad gäller vädret så vet ni ju att efter regn kommer solsken :)

Mamma/sväris sa...

Mofria ser lite nyvaken ut på första fotot tycker jag. Men så söt! Jag tycker det låter som typiskt aprilväder fast utan snö. Tack o lov! Sitter just nu på buss mellan Göteborg o Ängelholm. Har haft jättetrevliga dagar hos Christina ute på Bohus Björkö och Göteborg. Blogger kommer när jag kommer hem på onedan
Kram

Anna sa...

Våren är väldigt blyg. Har den där appen timehop eller vad den heter och den visar badbilder från alla år bakåt i FB för dessa datum och det stör mig att vi aldrig riktigt får till någon värme. Jag som alltid brukar säga att augusti är den första vårmånaden.
Tacksam att solen lyser idag iallafall.

Härligt att bryta upp vardagen mitt i veckan, blir så mycket roligare då. Ser fram emot ljusa och varma kvällar då man kan byta bort soffan mot lite aktiviteter på kvällarna.

Fina kattbilder som vanligt!!

Ha en fortsatt fin vecka!

Kram Anna

Ps. Ni såg rätt roliga ut då vi tutade på er. Ganska ilskna tutningar också. Sunelina har svårt med flirt, det blir gärna lite elaka ljud.