november 05, 2010

Under locket

Att sova tills man vaknar är ett billigt nöje och att göra det på en fredag gör det ännu roligare. I och för sig sover man inte så länge men att slå upp pigga ögon klockan 08.00 är en fröjd.

I dag samlade vi mod och öppnade den mystiska övergivna väskan.
Vi hade ju hoppats på att det under locket skulle ligga ett tillskott till vår flytta-till-Australien-och-möblera-ett-hus-i-Thailand-budget men icke sa Nicke. Sånär som på några löv var väskan tyvärr tom.

IMG_1342

Även om det var några få plusgrader var det faktiskt frost bland löven. 

IMG_1344

För en stund sen kom Pontus över som denna gång varit lite extra länge hos hans andra familj. Vi hade ju inget rum för honom under perioden för lägenhetsvisningen. Nu tar vi igen skadan och han blir mer hos oss i november-december i stället.

Vi tror faktiskt inte att ni kan förstå hur skönt det känns att ha sålt lägenheten. Vi har ju fortfarande vansinnigt mycket att fixa innan flytten men det här med att sälja lägenheten var ju en både stor och jobbig punkt. Att vi sen dessutom kan bo kvar tills vi åker förenklar ju saken otroligt mycket.
Bara en sån sak att vår budget börjar visa lite mer riktiga siffror och inte bara en massa gissningar från vår sida känns enormt skönt.
Några hundratusen slår ju rätt hårt på en budget.

2 kommentarer:

anna sa...

Förstår så väl! Dels blir allt mera verkligt och så är det ännu en sak som är borta från den långa listan.
Att ni slipper ordna boende den sista tiden är ju en verklig bonus. Vi var ju bostadslösa i 3 månader innan vår flytt, det var tufft.

Jag funderade faktiskt på vad som var i lådan igår efter jag läst erat inlägg. Kunde inte fatta att ni inte öppnat den. Synd att det inte var något mera spännande.

Ha en riktigt mysig helg med Pontus. Underbart att vara tillsammans igen!
Stor puss

Anonym sa...

Tack for att ni oppnade vasken, har faktiskt funderat pa vad som kan ha funnits i den. Det skall bli sa kul nar ni kommer hit, ser fram emot det.
Kram Eva