november 07, 2010

Limited Edition

Solen sken även idag och då känns en powerwalk okej även om det är kallt ute. Det var runt nollan när vi gick iväg och eftersom Åsa frös igår drog hon på sig långkallingar under gympabrallorna idag.

IMG_1356

Karin har ju varit snäll och lånat ut sin vita fåtölj för lägenhetsvisningen och idag var hon snäll nog och hämta tillbaka den. Lennart och hon fick ett par espresso innan de drog vidare.

IMG_1357

Efter lunch fick Lill-Åsa ett sug efter en jeansskjorta och åkte därför mot Liljeholmen för lite jakt. Solen sken med ett sånt där fint och varmt ljus på husen.

IMG_1358

Lill-Åsa passade även på att kompletteringshandla för veckan och hittade då Marabous juledition. Förra årets version med julkryddor tyckte inte vi var någon succé men den här var himmelsk. Faktiskt troligen till och med beroendeframkallande. Tur att det är en limited edition!
 IMG_1361

Hon gick också in thailandsaffären då vi hade total nudelbrist här hemma. Titta vad som också fanns. Poppes favorit-Fanta från Thailand.

IMG_1362

Jeansskjortan fanns på Vero Moda till ett väldigt blygsamt pris. Här står Lill-Åsa och poserar för två kameror samtidigt. 

IMG_1364

Efter två avsnitt av Modern Family är det nu snart dags att börja fixa lite söndagsmiddag. För er som undrar blir det spagetti och köttfärs eller som resten av världen väljer att kalla det, spagetti bolognese.

Tänk vad vädret gör mycket för hur man har upplevt helgen. Sol hela helgen gör en helt klart piggare.

Nästa helg hoppas vi också på sol och då även med lite inslag av värme. På lördag gör vi ett nytt försök att komma iväg till Valencia med tjejgänget. Redan på fredag åker vi till Skavsta och sover på Connect Hotel bredvid flygplatsen. Fy fan vad roligt det ska bli!

2 kommentarer:

Marie KJ sa...

Snygg skjorta! Jag har 2 jeansskjortor i min garderob, en grå/svart Lee och en mörkblå Lewis. Båda ½ nummer för små ännu.
Har varit så nyfiken på chokladen men inte fallit ännu. Efter er recention ska jag köpa den och spara, bara i fall den skulle ta slut.
Å, satan vad jag längtar till fredag!

anna sa...

Chokladen såg ju grymt god ut!
Spännande att ni snart är på väg. Hoppas att ni får kanonväder och kan utnyttja den där jacuzzin som stod ute på terassen där ni ska bo.

Puss o kram