november 08, 2009

Middag med frågesport

Åsa skriver.

Ni som är lite uppmärksamma har ni säkert noterat att Lill-Åsa inte har bloggat från sin resa till Sälen än. Förklaringen är enkel och logisk. Ena kvällen under deras vistelse åt de en middag med kusiner och fastrar och då tog någon av misstag med sig vår kamera hem till sig i tro om att det var hennes. Det dröjer därför ett par veckor till innan vi får tillbaka den, men då lovar Lill-Åsa att dela med sig av bilderna från denna resa.

Under tiden får ni hålla tillgodo med lite suddiga iPhone-foton.

Igår kom familjen Eckerström över på middag och vi började med den sedvanliga drinken i vardagsrummet. Pontus har fotat och fastnade tyvärr inte på några foton den här kvällen då han hängde mest inne på sitt rum.

bild(9)

Titta vad vi fick! En frågesportsbok med På spåret. Fattar ni så perfekt för oss när vi är i Thailand och suget efter På spåret sätter in.

bild

Nathalie hade dagen till ära på sig en röd vacker klänning som stod ut när hon snurrade runt i cirklar.

bild(8)

Hon kan inte bara snurra vackert hon kan rita vackert också.

bild(4)

Storebrorsan Sebastian är inte sämre han. En regnbåge till en regnbågsfamilj… Fast den kopplingen gjorde han nog inte själv.

bild(3)

Charmtrollet och yrvädret Josephine, som ju också är min guddotter, roade sig alldeles utmärkt på egen hand.

 bild(2)

Jag fick äran att sitta bredvid Nathalie under middagen.

bild(5) 

Tyvärr var nog middagen lite snålt tilltagen men vi hoppas att familjen Eckerström inte åkte hem hungriga. Sebastian löste det på sitt eget sätt genom att äta fyra bitar kladdkaka med vispgrädde :)

bild(6)

Och Josephine och botaniserade vidare i våra lådor. Vad ska man med leksaker till när man kan leka med påsklämmor?

bild(7)   

Efter middagen fixade Sebastian en trevlig frågesport. Vi fick alla välja en varsin bokstav och sen skulle vi alla fylla i ett fint formulär där man skulle ange bilmärken, personer från Astrid Lindgrens värld och djur på de bokstäver vi alla nyss bestämt. Jag insåg att jag var lite ringrostig på Astrid Lindgrens figurer och att Sebastian hade betydligt bättre koll på läget.
En mycket trevlig kväll när allting bara stämmer.

2 kommentarer:

Anna sa...

Undrade faktiskt vad som hände med Sälenresan.

Kul, då får vi spela på Spåret i Thailand!!

Smack

MAJA sa...

Hej på er!

Ville bara sent om sider tacka för en super mysig kväll. Vi kommer sakna er när ni är i Thailand. Som tur är så har Nathalie redan påbörjat brevstormen så det är bara adressen vi behöver!

Kram från oss alla i familjen Eckerström