oktober 04, 2009

Sociala dagar

Torsdag

I torsdags träffade vi upp Karin och Lennart (han kom lite senare) efter jobbet för att gå och äta en bit. Vi träffades utanför Monks på Sveavägen men insåg snabbt att Monks som ligger på Wallingatan var mycket mysigare. Vi gick därför dit och fick ett bra bord med utsikt mot ölrummet där de förvarar öl från hela världen. Vi beställde in mat som var mumsig och när vi ätit klart dök Lennart upp. Vi provade diverse ölsorter och hittade alla en varsin favorit.

2009-10 001

En mycket trevlig kväll med samtal om allt från jobb, öl till tidigare och kommande resor.

2009-10 002

Fredag

Så var det då dags för sista dagen på jobbet… Väldigt konstig känsla för Åsa då hon ju har världens bästa arbetskamrater. Cheferna stack iväg under eftermiddagen och köpte mat.

2009-10 003

Sen lagades det allt möjligt gott på denna mediokra spis.

2009-10 005

Vi började med snacks och fick sen kycklingspett med diverse såser och röror. Åsa kände sig väldigt uppvaktad och ompysslad. Kronan på verket var när det var presentutdelning och hon fick ett Guitar Hero 5. Behöver vi tillägga att Poppe gillade presenten…

2009-10 004

Lördag

Lill-Åsa har genom Facebook återfått kontakten med en gammal klasskompis från mellan- och högstadiet. Hon heter Jessica och bor numera tillsammans med mannen, Peppe och sonen Isak i Hägernäs i Täby.

Lill-Åsa och Jessica träffades tidigare i sommar på lunch och bestämde att de krävdes mer än en lunch för att hinna avhandla de senaste 25 åren. Den här gången fick även familjerna vara med. Tyvärr var inte Poppe hos oss då det ju hade varit käckt med en Poppe och Peppe vid matbordet. Nästan så att man vrickar tungan. Släng in en pappa också så hade tungan gått av.

Isak hade med sig Playstation som han spelade medan vi vuxna gaggade på.

2009-10 006

Jessica och Åsa gaggar på.

2009-10 008

Vi hade en jättetrevlig kväll och tiden tokrusade iväg. Simsalabim så var de på väg hem med en ganska trött Isak.

2009-10 010

Men han ser glad ut i alla fall.

2009-10 011      

Söndag

Dagen då vårt Wii kraschade. Är det inte typiskt när man precis har fått Guitar Hero. Vi köpte ju vårt Wii i Singapore där de installerat ett program som gör att man kan spela piratkopierade spel. Vid den senaste uppdateringen från Nintendo så har de hittat på ett fiffigt sätt att låsa spelkonsolen för såna möjligheter. Enligt alla forum som Åsa läst så är det kört :(
Vi fick därför motionera utomhus idag. Hur kul blir det när det snart blir minusgrader och drivis ute? Ja ja shit happens.

Imorgon börjar Åsa på nya jobbet och om fyra dagar drar vi till Italien för fler sociala dagar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Poppe, Peppe & Pappa, låter som ett rockband! Tack för god mat, vin, nåja! said the driver, glass och kaffe! // Peppe

Anonym sa...

Halloj!

Vad olik sig Lill-Åsa är på de första bilderna. Ny frilla? Jättefin som vanligt iallafall!

Vad mysigt med ett riktigt bra avslut på Safemind!!

Kul att återuppliva gamla kontakter!! Såg ut att varit en jättemysig kväll.

Förklara wii problemet. Kan ni inte köra några program alls nu? Inte ens de äkta spelen? Jag antar det eftersom det ni inte kan använda spelet som du fick av mig eller guitar hero.
Men jag förstår inte hur allt kan paja bara för att fuskprogrammet hängt sig? Eller laddade de på ny mjukvara som stör hela konsollen?
Aptrist. Särskilt som ni ju verkligen använder wii jättemycket.

Än en gång, ett stort lycka till idag. Vi håller tummarna att det blir en mjuk och riktigt bra start!!

stor smack från lillasyster

Pingvinfamiljen sa...

Hej syrran!

Nintendo skickar ju då och då ut uppdateringar och när jag nu senast körde den så har de byggt in en kontroll för att hitta program som gör att man kan spela piratkopierade spel. Det gör att man bara får en blå skärm med ett felmeddelande när man startar Wii. Skittrist men jag tror att vi måste köpa ett nytt då jag ju tränar flera ggr i veckan framför detta. Dock är det förbannat tråkiga pengar...

Nej nu ska jag iväg till första dagen på nya jobbet...

Kram kram

Anonym sa...

fy så sneaky. Så er är alltid uppkopplad till nätet. Det är inte vår, därför förstod jag inte riktigt problemet.
Riktigt riktigt tråkiga pengar.
Vi gick runt en hel del på olika affärer i helgen och man kunde se att wii konsollerna har gått ner i pris. Säkert billigast dock att kolla ebay eller liknande.

Ska bli sååå spännande att höra mera om ditt nya jobb sen när du vet mera.

stor kram
Anna

Anonym sa...

Fast nu säger Mickepickeblå att han rekommenderar att ni kollar efter någon som kan fixa problemet åt er. Finns säkerligen någon som jobbar med att lösa det problemet ni har. Kanske bara behöver göra en ny uppgradering på wiin. Sen kanske inte ha den kopplad till internet i fortsättningen. Kanske värt att kolla upp för det är ju säkerligen en billigare lösning, plus att ni då fortfarande kan använda era kopierade spel.