september 04, 2009

Stänkare, Cornetto och 40-årsmiddag

Söndag

Precis nu när vi förde över de senaste fotona från kameran och satt och tittade igenom dem så utbrast Åsa "Men, vart är det här fotot taget någonstans?" Stackarn, missade ju Umeå men hon fick ju verkligen utnyttja hotellrummet till fullo.

2009-09 001

Pontus med Standing Man.

2009-09 003

Umeå har visst nominerats till Swiss Tourism Awards 2009 och symbolen fanns över hela Umeå.

2009-09 005

Lill-Åsa och Pontus gick på en liten shoppingtur och köpte även en liten present till hon som troligen hade svinis. Ett reflexsvin.

2009-09 009

Åsa fortsatte resan i horisontellt läge. Nu på flygplatsen.

2009-09 011

Pontus i sin nyinköpta T-shirt. Köpt på herravdelningen. Det ni.

2009-09 013

Måndag

När Lill-Åsa kom till jobbet fick hon den chockerande nyheten att hennes chef fått ett annat jobb. Vem ska hon nu få till chef? Tänk om det är någon dum.
Åsa kurerade sig och jobbade hemifrån på måndagen och kände sig riktigt pigg och kunde till och med sitta upp.

Tisdag

Alla var pigga och krya. Pontus och Lill-Åsa har bestämt sig för att inte få svinis. Därför kureras det varje kväll. Lill-Åsa tar en liten stänkare (whiskey) och Pontus som inte får dricka sprit får en Cornetto per kväll för det håller tydligen svinis borta. Bara man tror på det, så.

Onsdag

Efter jobbet åkte Åsa till Täby. Där hade Maddes man Patrick nämligen ordnat en överraskningsmiddag eftersom hon fyllde 40 år.

När Åsa kom fram till deras gata (efter en lång, stressig och svettig promenad) åkte deras bil förbi henne och Patrick blinkade lite diskret med baklyktorna. Tack och lov såg inte Madde henne då hon höll på med mobilen. Åsa stannade upp strax innan deras hus och gömde sig bakom grannens häck. Helt plötsligt ser hon Madde gå med bestämda steg mot deras brevlåda. För att inte bli upptäckt dök Åsa ner bakom en soptunna och fick kura där länge med skakiga ben medan Madde i lugn och ro gick igenom allt som fanns i brevlådan. Hur mycket post kan man få på en dag, egentligen? När de började gå mot huset kom en till bil i höjd med Åsa och det visade sig vara Anna och Micke (japp, så heter även dessa trevliga människor) som är goda vänner till Madde och Patrick. Vi tre gick in tillsammans och Madde blev otroligt glad och överraskad. Tyvärr blev det ju inget sånt där hoppa-fram-och-ropa-surprise-överraskning eftersom hon var så otålig på att få åka hem.
Men glad blev hon ändå.

2009-09 015

Patrick hade även beställt hem en smarrig buffé.

2009-09 016

Vi skålade först för födelsedagsbarnet i bubbligt.
Micke, Patrick och Anna står på deras baksida och småpratar lite.

2009-09 017

På flaket sitter deras söte son Samuel. Han som kör heter Elias och är Maddes systers barnbarn.

2009-09 018

Sen avslutades med tårta på uteplatsen medan brasan sprakade.

2009-09 021

Torsdag

Torsdag betyder att det är fredag imorgon. Jippii! Lill-Åsa har varit ledig onsdag och torsdag och tvättat, städat och storhandlat inför helgen och nästa vecka. Då är det nämligen dags för en rivstart à la GI. Vi har gjort det en gång tidigare och då hände det faktiskt saker på vågen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj så mycket att läsa och titta på!

Jag bara älskar reflexen!!!!!! Hur söt som helst!!
Tänk att ni har hittat botemedlet mot svinis. Vilken grej!!

Puss o kram
Anna