september 13, 2009

Rivstart och tvärbroms

Innan vi körde igång med GI rivstarten avslutade vi förra söndagen med en shoppingsväng på stan som dessutom innehöll ett vätskestopp på Götgatsbacken. Under shoppingen inhandlades vinterstövlar till Åsa och även det här årets kängor till Lill-Åsa. Det är hennes femte par som ser exakt likadana ut. Varför ändra på ett vinnande koncept? Det här paret kommer ju inte direkt nötas så mycket det här året så de får hålla även nästa år.
Ett par träningsshorts måste man ha i Thailand då gympabrallor lär bli lite för varma.

2009-09 025

Måndag-fredag

När man GI rivstarten står man hela sin lediga tid vid spisen. Först när man kommer hem från jobbet gör man middag. Efter middagen lagar man morgondagens frukost och lunch. Sen går man och lägger sig, utmattad och flottig i håret.

2009-09 027

Dieten är effektiv som tusan och det syns på vågen. Lill-Åsa har varit konstant proppmätt men har fått jättehög puls så fort hon ätit.

Lördag

I lördags morse vaknade vi klockan 06.15 av att Lill-Åsas puls totalskenade. I liggande läge. Vi blev då lite skraja och Lill-Åsa tog detta som att hon borde lyssna på sin kropp och gav den en smörgås. Då gick pulsen ner. Vi har därför beslutat oss för att gå från GI till WW.

Vi behövde handla för helgen och kommande vecka och hade inte hunnit beställa på Mataffären på grund av all jävla matlagning. Tack och lov har vi ju goa grannar med en stor bil. Vi åkte till Kungens Kurva vilket ju inte var igår. En sväng på Systemet och sen till Kvantum.

Klockan 18.00. Prick. Ringde det på dörren och där stod grannarna. Deras konstnärsson Linus hade skapat detta. Visst är han otroligt duktig?

2009-09 030

Vi hade som vanligt en trevlig middag och till efterrätt åt vi Gino och glass.

2009-09 029

Linus som nog tycker att vi vuxna pladdrar en massa strunt, ritade istället en teckning till oss.

2009-09 031

Han gjorde en teckning som han tyckte skulle passa oss. Vi kan bara hålla med. De stora grabbarna såg vi knappt under kvällen och de fastnade inte på några foton då de antingen var på Pontus rum eller framför datorn.

2009-09 034

Finn ett fel ;)

2009-09 033

Vid 00.30 började vi runda av. Linus hade redan tjuvstartat.

2009-09 035

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!

Finn ett fel:
Det brinner ur flaskan?

Vad läskigt med Åsas skenande puls. Hoppas att det känns bättre nu. Trist att det inte fungerade när det blev resultat på vågen men samtidigt kanske matlagningen blir enklare med WW.
Toppen att ni fick låna bil och kunde återse KK. Nästan roligt att kunna handla när man så sällan gör det. Jag har ju inte handlat på flera veckor så det var nästan roligt när Micke och jag var på Coles i helgen.

Vad duktig du är syster med att motionera!! Synd att vi inte kan springa ihop. Mitt knä är dock fortfarande väldigt ömt så det går bara att promenera med det, inte springa.

Ha en fin vecka

stor puss
Anna

Anonym sa...

Ja var rädd om dig Åsa. Man ska lyssna på kroppen, helt rätt.
Kram mamma