maj 20, 2020

Ping Pong i baren

Torsdag

Aporna hänger hos oss lite då och då.
På helgmorgnarna springer de dessutom gärna över vårt sovrumstak vid 06-tiden. Mycket irriterande!

Här bad Lill-Åsa dem le mot kameran båda två. Apan Brian gör så gott han kan och Bruce ser lagom cool ut.


De satt och drog ut skit ur hålet i väggen. Tack för att vi fick städa.


De här två ligger alltid bredvid varandra och sover när vi tittar på TV.


Fredag

Mango sover gärna för sig själv. Vi bäddade lite med dörrmattan så att det skulle bli lite mjukare under huvudet för henne. 


Det var riktigt fint väder i fredags och vi kände för att åka till Harrys på Klong Nin för lite middag.


Där fanns grannresortens hund Ping Pong som bestämde sig för att hänga i baren. Här hänger han över Jennys axel och trivs.


Vi trivdes också.

Vi var också tvungna att gosa lite.


Lördag

Efter en powerwalk åkte vi till Tesco och handlade mat som vi sen stoppade in i det här skafferiet. Här får sen de som råkat illa ut under Corona-tiden, gå och hämta lite mat. Hon som står där på bilden sa att hon skulle göra mindre paket av det vi lämnade så att fler skulle kunna ta del av det.


Vi åkte sen till Jasmine för lunch. 
Nere på Chaba har de målat nya väggdekorationer.


Efter lunchen fick Åsa syn på att Mr Nui höll på med någon i en korg. Det visade sig att det var en liten kattunge som hade ramlat ned från taket två dagar tidigare. Han matade den med sked. Det såg ut som att det var något allvarligt fel på den stackars katten och vi erbjöd oss därför att åka med den till LAW. 
Kissen är fortfarande kvar där och kommer så vara ett tag till tills de ska bestämma vad planen blir. En väldigt skadad och otroligt söt liten krabat. Håll en tumme.

När vi stod där och väntade på att de skulle undersöka kattungen kom de ut med en avliden katt för att lämna över den till ett par thailändska damer. De grät båda helt hjärtskärande och våra tårar rullade och Åsa fulgrät. Tydligen hade katten varit frisk dagen innan så allting gick så fort. Usch så hemskt!
Vi var helt psykiskt utmattade på kvällen.


Missan kom hem och hängde en sväng.


Efter middag blev den en skype-stund med Linda. Mysigt att få prata ikapp lite.




Måndag

Morgan dök varken upp till frukost eller middag. Han har inte missat en enda måltid sen han började komma till oss i början av februari och nu har han varit borta i tre dagar. Han kanske har hittat en annan familj.

En stor fin gekko kom på besök.


Till katternas stora glädje


Är han inte bedårande vår lille fosterson.


Vårt hus i ett sånt där vackert kvällssken.


Tisdag

I tisdags var det ett sånt där planerat heldagsströmavbrott. Denna gång bara på bergssidan. Åsa tog ledigt då det ju inte går att jobba utan wifi och AC.

En ödla på parkeringen.


Äntligen öppnade gymmet!! Efter nästan två månader.
Som tur var ligger gymmet på havssidan så där fungerade ACn.


Kärt återseende.


Mellow.


Millie skrämde oss ordentligt häromdagen. Hon kräktes och kräktes och kräktes. Hon morrade när vi lyfte upp henne vilket hon ju aldrig gör annars. Hon hade nog jätteont i magen stackarn och fick sova inne hos oss på natten. Dagen efter var det som bortblåst. Puh.


Det bästa man kan göra när det är strömavbrott är att åka moppe så att det svalkar. Så det gjorde vi. Här på Long Beach.


På östkusten bygger de om vägen.


Skönt att inte alla är arbetslösa på ön.


Sen blev det öllunch på Harrys. 




2 kommentarer:

anna sa...

Härligt att gymet är igång igen och hoppas de låter cardio maskinerna få användas också. här verkar de inte ens fundera på att öppna gym, det går långsammare än vi trott med att öppna upp samhället igen

ser att ni drack en öl så antar att de släppt på det också vilket ju gör en middag eller lunch ute så mycket mysigaste ändå.

här slog det om och blev helt vinter. alltså total vinterkänsla. Elementen går plus värmefiltar. Emmie har lärt oss heńnes tecken för att man ska sätta på filten och sen bara sover hon i timmar.

höll på att önska trevlig helg men insåg snabbt att det bara visst var måndag...kommer nog bli en lång vecka. ha en fin sådan. massor med pussar

Karin/mamma sa...

Skönt att livet börjar återgå till det normala igen
Kramar