juli 10, 2015

Jobb, jobb å jobb

Juli är den kallaste månaden i Sydney. Det känns. Som tur var är detta hus varmare än huset i Bondi, så vi fryser inte ihjäl. Dessutom kör vi ACn på 30 grader för fulla muggar för vi tycker livet är för kort för att frysa. Det är ca 18 grader i sovrummet när man lägger sig och det är en väldigt behaglig sovrumstemperatur. Utomhus är det lite kallare än så. När vi går till jobbet på morgnarna har det legat på mellan 6-10 grader så lite svalt är det. När man går hem har det dock blivit lite varmare och standard denna vecka har varit 17 grader. Nog om väder.

Förra helgen strosade vi runt i Paddington.

13

17

Just nu är det mest jobb som det handlar om. Galet hektisk på båda Åsornas jobb. Lill-Åsa drömmer även om jobb för tillfället och då ser man till slut ut så här…

16

Åsa har också knasigt mycket på sitt jobb. Massor av sådan där omöjliga uppgifter som man inte har en aning om hur man ska lösa och då blir man att se ut så här.

15

Från vårt hus tar det ca en kvart att gå till Bondi Junction där de flesta affärer ligger. Då får man gå igenom Woollahra. Där gick vi förra helgen på väg till BJ för lite shopping. Det blev lite målarfärg, BHar och korgar till sovrummet

14

I onsdags fick Åsa gå upp i ottan för att ta 06.00 flyget till Gold Coast. Det var samma jobb som hon brukar flyga till Lismore för, men det var ju smidigt att hon bara kunde flyga upp till Tweed Heads över dagen. Sjukhuset ligger jättenära Kirra Beach, där vi spenderade en helg i slutet av maj.

6011732-3x2-940x627

Katterna mår bra och är lika söta som vanligt.

12

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur är det med era ögon. De ser lite konstiga ut:) Birgitta

Anna sa...

Ja, kalla nätter men fantastiska dagar faktiskt. Otroligt tur med så lite regniga dagar.
Ser så skönt att ligga där mellan benen och få kärlek på kvällarna, vilket underbart liv!
Fina glasögon på er båda!

Puss