maj 15, 2015

Tablets för tanter som ser lite dåligt

Lill-Åsa skriver

Jösses vad veckorna går fort. Redan fredag.

Förre helgen var vi ute på en lite eftermiddagspromenad i Paddington. Det blev en lätt lunch i Five Ways och fortsatt promenad med lite vätskepauser. Man vill ju inte riskera bli uttorkad. Här är vi då vi Åsor på något utav pauserna. Lampan lyser lite tokigt i mitt hår så det ser ut som att jag har fått en flintis. Så är dock inte fallet. Jag har allt hår kvar.

20

Underbara Paddington

23

Våra små kissemissar är ju som bekant världens snällaste och smartaste. Bilden är lite suddig men så här ligger de och sover i varsin schäslong hela natten. När väckarklockan ringer kommer Maverick upp för lite morgonmys, medan Morris väntar utanför sovrumsdörren. Han tycker nämligen inte om att gå på mattor så han sitter hellre utanför och väntar.

18

Se så små de var för ett år sedan…

unnamed (2)

På söndagen gick vi hur många mil som helst kändes det som. Lunch blev det i Surry Hills där vi inte varit på ett tag.

22

Vi gick in till stan en sväng för lite ärenden, sedan gick vi runt lite till och sen gick vi hemåt. Som sagt är vi noga med att vi inte ska torka ut så här är det vätskepaus igen.

17

Vi hade en riktigt tokmysig helg förra helgen. Det tyckte Maverick och Morris också.

13

15

I onsdags, lill-lördag slängde jag ihop en pastasås som fick katterna att gå i spinn. Pasta med kyckling och salami är jättegott tydligen. Tur att vi har pli på katterna…

14

Det blir kallare och kallare på morgnarna. Tur att jag köpte en dunjacka när vi var i Sverige. Lite svettigt på ryggen på slutet, men hellre det än att frysa.

unnamed

Här är mitt nya skrivbord på jobbet.Typ 3 gånger så stort som mitt förra. Älskart!

16

Idag har vi haft permanent uppehållstillstånd i ett år! Det är så jäkla bra med appen Timehop.

unnamed (1)

Åsa skriver

Tänkte hoppa in här och skriva några rader jag också.
Jobbet rullar på och jag känner verkligen att företaget är rätt för mig även om antalet QlikView projekt kanske inte riktigt lever upp till mina förväntningar. Men det kommer nog.

Idag var det brandövning. Normalt sett uppskattar man ju verkligen att ha kontor på nittonde våningen med utsikt över hela stan men inte när det är brandövning.
Att gå nitton våningar nerför i en väldigt trång trappa skapade nästan panik fastän alla visste att det inte var någon riktig brand. För mycket folk helt enkelt för bara en trappa. Usch, det får inte brinna i det där huset för då kommer alla kliva över varandra på väg ner.

På återsamlingsplatsen var det desto trevligare.

11

Killen med håret är svensk och heter Martin.
Vi är faktiskt hela 5 svenskar som jobbar på företaget. Otroligt många om man tänker på hur litet Sverige är.

10

Jag fick ett mail från Telstra i veckan om att jag kunde få en Samsung Galaxy tablet för bara 15 dollar i månaden.
Vi tanter börjar ju se lite dåligt och måste använda både ett och två par glasögon. Då kan det vara bra med en lite större skärm.

När jag kom till Telstra visade det sig att man även kunde få en iPad Mini för samma pris så det fixade jag och tog med mig hem till frun som en överraskning. Hon blev överraskad.

24

2 kommentarer:

Mamma/sväris sa...

Ser helt underbart och mysigt ut i Paddington och Surry Hill. Mitt i stan och ändå lite litet eller hur man ska beskriva det. Täng att jag ska gå där i höst;-)
Små personligheter (säger man så om katter?) era killar!
Kram

Marie KJ sa...

Ja jösses vad tiden går fort ser man om inte annat på katterna! Själv är jag förvånad att det finns katter som inte sover i armhålan/grenen/på magen på sina hussar och mattar. I natt sov de på köksbordet just ovanför elementet på Getis på förnatten, annars har de sovit mellan oss i vår 120 cm säng på Getis. Åksjuka och föll på målsnöret. På väg dit kräktes de vid bommen, nu på hemvägen kräktes de när vi parkerade bilen. Älskade pålsklingar ❤️

PS LillÅsa skulle passa som flintis! DS