november 24, 2013

Axel 19 och julmys

Veckan som gått

I tisdags fyllde Axel 19 år och det skulle ju självklart firas. Vi träffades alla i Hard Rock Café i Darling Harbour där vi började med en drink på balkongen. Här sitter han, 19-åringen.

unnamed (11)

Sen blev det mumsmat på restaurangen och födelsedagsbarnet verkade nöjd.

unnamed (8)

Vi fick sen höra att resten av Hunter Valley gänget väntade utanför så då blev det en avslutande drink med dem innan vi tanter åkte hem.

Resten stannade kvar i Darling Harbour och spelade biljard och andra skojigheter.

unnamed (10)

I onsdags hade vi lill-lördag och stormiddag. Oskar kompis Johan, som tidigare bodde i Melbourne kom över på middag. Vi åt pasta med Chorizosås och hade väldigt trevligt.

 

Lördag

Vi vaknade upp till blå himmel. Ibland kan det ta lite tid innan man hinner utanför dörren och när vi hade fått på oss träningskläderna så kom första dropparna. Det fick helt enkelt bli en promenad i lite lätt duggregn. Det är ju fint ute ändå.

unnamed (1)

Sen kom det en rejäl skur så vi bestämde oss för att gå på bio. När vi köpte biljetterna sprack himlen upp…

På väg till bion passerade vi en lägenhetsvisning som vi smet in på. Det var en lägenhet med tre sovrum med en lång korridor genom hela lägenheten, köket var från en annan tidsålder samt en uteplats som var pytteliten och helt utan utsikt. Vi log med hela ansiktet när mäklaren berättade vad den kostar. 40 dollar mer än vad vi betalar för vår!! Helt galet vad bra pris det är vår i jämförelse.

Vi såg sen Enough said och den var riktigt mysig. I alla fall om man är en kvinna i vår ålder. Det hände egentligen inte så mycket men den var bara mysig.

043_UNHP_02148_02153_R.JPG

Sedan gick vi hem till altanen och njöt av solen som nu sken från en klarblå himmel. Det var så pass mysigt att vi blev kvar hela kvällen på altanen. Kilströmspojkarna var på fest, men vi fick sällskap av Pontus. Det är få kvällar som är helt vindstilla, men igår fick vi njuta av en sådan kväll.

unnamed

Söndag

Vi började med sånt där tråkigt som måste göras, som att handla för veckan.
Vi åkte sen till Bondi Junction för att umgås med Holmströms och några av deras vänner. Vi hade lite knytis och Anna hade gjort sin underbara glögg.

unnamed (7)

Ett glatt gäng svenskar med mycket gemensamt såsom kärleken till Sydney och Australien.

unnamed (5)

Oskar har en del att fira idag. Han har både fått jobb och bostad! Vi är så glada för hans skull.

Nu står han på altanen och grillar hamburgare. Ska bli så gott och mysigt att äta med alla killar och höra vad de har gjort de senaste dagarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja verkligen kul att Oskar fått både jobb och bostad. Då är det bara två kvar där hemma som letar bostad :)
Rena april-lurar-väder ;) det blir ju ingen strand då inte.
Ha en fin vecka på er allihop
Puss å kram
Gun

Anna sa...

Så roligt för Oskar att både jobb och bostad löste sig samma dag!
Så Johan har flyttat till Sydney.

Tack för att ni kom igår! Himla mysigt och roligt att alla kunde deltaga i samma konversation. Roligare så än när det blir små grupper.

Ha en fin vecka.
Puss puss

Marie KJ sa...

Inte nog med att ni har sommar i adventstiden, ni tjyvstartar också!
Nu hoppas vi att det löser sig för Axel också.

Kram Kram