oktober 27, 2013

Hemma igen

Torsdag

Vårt internet försvann ju som sagt så vi tillbringade ganska mycket tid på Easy Bar sista dagen för att de hade gratis wifi. Hur klarade man sig utan internet?

Vi kände oss handikappade då vi inte hade någon fungerade telefon (våra aussie-telefoner fungerar inte utanför Australien) och försökte få tag på vår agent för att få bekräftat att hon bokat vår transfer.

Vi åt en liten aptitretare i solnedgången då vi inte vill äta före det att Åsa skulle tatueras.

IMG_1639

Vi hade helt missat hur mysigt det är på Easy Bar på kvällstid då vi bara har hängt där på dagen. Mycket mysigt!

IMG_1640

Sen var det så dags för Åsa att lägga sig ner och bita ihop. Killen som äger Lanta Ink och som gjorde tatueringen heter Sitt och är en urskön typ med massor av humor.

IMG_1641

Det sved rätt bra när han tatuerade precis närmast handen men annars var det faktiskt inte alls någon fara.

photo (13)

Åsa är väldigt nöjd och tittar nu på sin handled och ler.
Det står Australien på thailändska för att få ihop två favoritländer.

IMG_1644

Gunilla följde självklart med till Thailand. Hon flyger ju gratis och hon älskar dessutom gratisdrinkarna på flyget.

IMG_1643

Vår husgroda har hängt nog lite för mycket med husödlorna och tror därför att hon också ska sitta på husväggen och chilla.
Vi förstår faktiskt inte hur hon ska komma ner.

IMG_1645

Fredag

Fredag och hemresedag. Här står vi och väntar på färja nummer 1. Nu har brobygget fortskridit ordentligt så nu har de till och med fått dit pelare i vattnet under tiden vi var där. Nästa gång vi kommer dit hoppas vi på att bron är klar. Det är verkligen skittråkigt att vänta på färjor…

IMG_1646

Här sitter Lill-Åsa på Bangkoks flygplats och väntar på att flyget till Sydney ska avgå. Där drack hon en Chang som kostade tre gånger så mycket som på Koh Lanta. Här ser Lill-Åsa fortfarande nöjd ut för notan hade inte kommit in än.

IMG_1648

Lördag

Vi var hemma i Randwick redan före klockan 10 på morgonen så alla killar sov när vi kom hem. Till slut vaknade de…
Grabbarna fick en varsin T-shirt från Koh Lanta och här poserar bröderna.
Lill-Åsa hade en favoritbok i Pixi-serien (ni vet de där små fyrkantiga böckerna som man kunde tjata till sig i kön på ICA) som handlade om två tvillingbröder som hade grönt och gult på sig i boken.
Det var en utav favoritböckerna. Nu hittade vi en gul och grön T-shirt till brorsorna som nästan ser ut som tvillingar.
Pontus fick en T-shirt i en annan serie.

photo (14)-001

Sedan tog vi bröderna Kilström på lunch på Coach & Horses Bistro och prata ikapp en aning med Axel som vi inte sett nästan 3 år. Och Oskar hade vi ju inte heller sett på nästan två veckor. Vi fortsatte också en stund på terrassen och pratade vidare och myste på tills det var dags för bröderna Kilström att dra sig in till stan.

Söndag

Idag hade vi bokat in en lunch/middag med familjen Holmström för att fira Poppes 18-årsdag lite i efterskott. Vi tog med oss hela fina storfamiljen.

photo (15)-001

Vid 17.30 blev det lite väl svalt för oss som bott på södra sidan jordklotet de sista åren. Jäkla klenisar vi blivit.. men mysigt hade vi. Tusen tack Anna och Micke som har sådan tokkoll på att det skulle vara kö till grillen och tog med en egen grill till oss. Ni har då sådan koll på allt.

Marie ville skypa med sina gullgubbar och vi fick vara med på ett hörn. Det var mysigt.

20131027_185457 (1)

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Härligt med storfamilj :-)

Ha det fortsatt så bra som bara ni kan.

Kram

Anonym sa...

Fina bilder igen. Kul att se Gunilla. Har hon varit lite blyg och inte visat sig. Det verkar vara vackert överallt i Thailand. Får alltmer lust att se landet. Lill-Åsa vilken fin och trevlig mamma du har. Vi hade så mysigt hemma hos henne och vilken god mat. Du kan vara stolt över henne. Det blev mycket prat om er Åsor. Det var intressant och fint. Kram Birgitta

Marie KJ sa...

Bilder med idel vackra människor :) Man blir verkligen sugen på Thailand när man ser bilderna. Får ju semester en vecka innan jag börjar nya jobbet och surfar runt och kollar på resor.

Kram till er

Anna-panna sa...

Kul att se Gunilla igen!!

Tack för en mysig picknick!

Härliga sista foton från vårt älskade Lanta❤️❤️

Ha en fin vecka. Puss
Anna