oktober 22, 2013

Itsy Bitsy Teeny Weeny

Måndag kväll

Trots att det småduggade bestämde vi oss för att åka till Saladan för att äta middag. Vi provade ett nytt ställe som heter Coco. Nytt för oss i alla fall. Vi var helt ensamma på restaurangen när vi kom så servicen var fenomenal.

Igår hade den nya marknaden öppnat. Vi passerade bara men vi tycker att den nästan är lite väl fin. Inte så thailändsk liksom men vi gläds åt alla som säljer sina varor där. Klart bättre arbetsmiljö.

Vi åkte hem och kollade på senaste avsnittet av Homeland och sen fick faktiskt Åsa äntligen sin revansch i femkort!

IMG_1549

Tisdag

Vi körde faktiskt en promenad på Klong Dao idag igen. Den är ju lite lättgåddare om det nu är ett ord.

Åsa inser att hon behöver en ny bikini. Själva tyget i överdelen är lika slappt som det som den försöker hålla upp och nu känns det som behagen hänger nere vid knäna. Det vill hon inte visa på bild så gravid-Åsa får snällt ställa upp och posera. Men hon vill också ha en ny bikini.

IMG_1550

Klong Dao om man tittar söderut en tisdag i oktober.

IMG_1551

Klong Dao norrut. Samma tisdag.

IMG_1552

Krabborna som gör så fina mönster i sanden.

IMG_1553

Den här poserade så snällt för oss.

IMG_1555

När vågorna går så här höga åker Åsas bikinitrosor ner till knävecken och visar hela den vita rumpan. Hon behöver verkligen en ny bikini.

IMG_1556

Den nordligaste delen av Klong Dao som också är den finaste i vår smak. Stranden är väldigt långgrund och vattnet nästan badkarsvarmt.

IMG_1557

Vi kände oss bekväma så det blev lunch på Easy Bar igen. När vi ätit upp satt vi kvar en stund och läste några kapitel. Behaglig tillvaro.

IMG_1560

Efter en massage så började klockan närma sig 16.00 och då började det i vanlig ordning regna lite. Så har det varit alla dagar sen vi kom.
Ganska bra tid för regn om man måste välja då vi ändå brukar åka hem och duscha och blogga då.
Så här såg det ut över bergen när vi åkte hem.

IMG_1562

Innan vi duschade ville vi dock pyssla lite mer här hemma. Vi lyssnade på Lisa Nilssons sommarprat och Lill-Åsa penslade på första varvet på vår bedrövliga skohylla medan Åsa fortsatte putsa väggarna med mirakelmedlet.

IMG_1564

Vi är smärtsamt medvetna om att vi inte har så mycket kvar av semestern. På fredag blir upphämtade och på lördag morgon landar vi i Sydney. Det som dock känns så underbart är att vi faktiskt ser fram emot det också. Vi ser till och med fram emot att gå till Coles och handla mat för att grilla med alla tre killarna på lördag kväll.

Men nu ska vi först njuta av de dagar vi har kvar här.

Kram på er!

1 kommentar:

Anna sa...

Oj så fort tiden går:(( Vi ser ju självklart fram emot att ses på söndag men önskar för er skull att tiden gick lite långsammare. Det är verkligen roligt att läsa er blogg och vi är väldigt tacksamma att ni tar er den tiden att skriva.

Att köpa bikini i Thailand är väl i princip omöjligt om jag minns fel.
Mysigt med lite pyssel hemma också och få fixa på huset och göra fint!

Marknaden såg lite väl steril ut men det kanske blir mysigare när den kommer igång på riktigt.

Ha en underbar onsdag
puss från ett hett sydney.