december 04, 2008

Hipp hipp hurra för Tilda som fyller 6 idag!

Lill-Åsa skriver

Det här blev ju tokigt. Jag glömde bort att man måste gratta de på andra sidan jordklotet en dag innan för annars så missar man det och så sover de när vi vill fira. Vi firar istället Tilda på hennes svenska födelesdag, för någon måste ju göra det ockå. Här är en bild som jag har norpat på Tildas föräldrars hemsida. Grattis på 6-årsdagen, världens charmigaste Tilda!

Tilda

Algot hängde och viftade med den här skylten imorse och han hade total koll på att Tilda fyllde år. Jag ville gärna ta med Algot till Australien för han har annars ett väldigt tråkigt liv. Han ligger på vinden i 11 månader per år och hänger sedan en månad och dinglar i vårat kök den resterande månaden på året. Åsa sa att det skulle bli för varmt för honom eftersom han har en mössa som är fastsydd i skallen på honom, så sorgligt nog blir det nog ingen resa för Algot.

IMG_2500

Vigor och Gunilla ropade sig också hesa och vill skicka födesedagshälsningar till Tilda!
Gunilla hälsar och säger att vi ses snart.

IMG_2504

Till skillnad från Algot, som har världens tålamod har jag inget alls. Jag ville att det skulle bli tredje öladvent, så vi kan få gå på semester och åka till Australien, så jag körde både andra och tredje öladvent i tisdagskväll. Så kan det gå! Nu sitter jag här på en torsdag när det egentligen skulle ha varit öladvent utan öl… Stackars mig.

Julstake3

Här har vi vinnaren i min öladventstest. Mums.

IMG_2491

Och ölen med den finaste etiketten kommer faktiskt på en tredje plats för mig. Det är alltså inte bara utsidan som räknas. Vilken jävla tur.

IMG_2497

Vill bara säga med den här bilden att vi är redo för Australien nu om det var någon som undrade.

pingvinerna-redo

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så söta ni är.
Kram mamma

Anonym sa...

Tack!
Tack för att du visade Algot, Vilgot och Gunilla hälsar Tilda. Mycket fniss blev det.
Det här är från Tilda

Anonym sa...

Tilda och jag samskrev lite imorse. Hon blev iallafall väldigt glad för hälsningen!!

Så tokigt med julölen. Nu har vi ju inget sätt att räkna ner...
Kort tid kvar är det ju och mitt humör skiftar som en gravid kvinna. Känner mig otålig, glad att ni kommer men bölar ikapp för jag känner mig så spänd och förväntansfull. Känns skitjobbigt att behöva vänta, har absolut noll tålamod. Kanske ska ta ett snack med Algot som verkar veta hur det går till.

Tilda och jag gillade verkligen er i era badkläder:-)

Trevlig fredag på er. Nu ska jag hämta barnen och sedan är det fredagsmys.

Kram Anna