april 01, 2020

Osociala dagar

Torsdag

Bowie är väldigt orädd för både katter och människor. Dessutom är han inte ett dugg aggresiv så det har gått väldigt bra att introducera honom för de andra missarna.
Han får inte vara med och leka riktigt än men det kommer nog snart.



 Vi tyckte att vi var värda en solnedgångsdrink men inga barer eller restauranger är ju öppna. Det problemet löste vi genom att åka till 7 Eleven och köpa en varsin öl. Där träffade vi av en slump på Anna som är en kompis till Linda och som bor hos henne.
Hon ville gärna hänga på. Jättetrevligt!
Det här var innan de införde att vi ska hålla oss inne så nu är det slut med solnedgångsdrinkar för en tid.


Bowie hade i början lite svårt att förstå det här med vad som ska göras på kattlådan. Kisset hamnade rätt men korvarna placerade han käckt i handfatet. Vi kan meddela att det inte luktar så gott i sovrummet när den hade fått ligga där i värmen i några timmar medan vi kollade på TV i vardagsrummet...


Fredag

Men han är ju så söt så att man har ju lätt att förlåta honom.
Han sover hos oss nu i början och det går otroligt bra. Han sover hela natten på Åsas BHar i garderoben. Vid 6-tiden kommer han och lägger sig på våra kuddar och lägger sitt huvud på våra huvuden.


När kärleken blir för stor så måste man bita lite.


 Det blir jättevarmt med munskydd på när det är runt 35 grader varmt.
Det blir typ kondens så det blir alldeles blött. Inte så gosigt men vi har munskydd på för att skydda andra men främst för att visa respekt då detta med munskydd ju är väldigt stort i Asien.
Alla har munskydd på sig utomhus nu och i affärer och då har vi självklart också det.



Gulle-Meya


Lördag

Vi åkte ner till Jasmine och hämtade hem lite lunch. Vi är ju så bortskämda med våra luncher med havsutsikt på helgerna men det här gick också bra.
Det är inte utegångsförbud på Lanta men vi är uppmanade att stanna hemma om vi verkligen inte behöver gå ut. Phuket som misskötte detta har nu fått utegångsförbud mellan 20.00-05.00.


 Han är trygg i sig själv den lille Bowie.


Söndag

Mera morgongos.


Då vi ju inte har någon utsikt från vårt hus känns det som ett måste att ta sig ut och gå en powerwalk så att blicken får vila lite längre bort.
Vi passerade reggaebaren på Klong Dao som skojar till det lite.


Inte svårt att hålla avståndet då det typ är 10 personer på hela stranden som är ca 3 km lång.


Hem för lite nakenpoolbad och aporna kollar nyfiket igenom planket


Eller uppifrån.


Som sagt, Bowie älskar kuddar.


Måndag

Det blir helt klart svårare med träningen när gymmet är stängt. I måndag körde vi onlinepass med Linda hemma framför TVn. Småtjejerna kollade på.


Tisdag

Nu när man möter folk på vägen på moppar är det nästan helt omöjligt att känna igen någon.
Hjälm, solglasögon och munskydd täcker det mesta.


Charmtrollet Mango


Bowie gör sig också bra med palmblad i bakgrunden.


Onsdag

Linda är den enda person som vi umgås med i dessa dagar då vi ju nästan är som familj.
Förutom Linda träffar vi inga människor då social distansering är stort här.

Idag var vi med på inspelningen av Lindas liveträning online på Facebook.
Hon kör live måndag, onsdag och fredag klockan 7.00 svensk tid om ni vill hänga på.
Om ni vill köra passet vid en annan tidpunkt så sparar hon alla videos på sin Facebooksida.
Allt är gratis så det är bara att köra på.



2 kommentarer:

Anna-panna sa...

Hoppas inte Brian livestreamar era nakenbad! Kanske är en rätt bra inkomstkälla.

Ja fy sjutton vad livet blev konstigt. Vi sitter och ser tv och reagerar på när folk rör vid varandra och tycker det ser konstigt ut. Här möts man inte på trottoarerna längre. Folk hoppar av och går i trafiken för att slippa risken att smittas.
Jag tror ansiktsmasker är bra. Det verkar ju att de länder som använt dem klarat sig bättre.

Var rädda om er

Stor puss

Stephenie Brown sa...

HERPES är en allvarlig och återkommande sjukdom som inte kan botas genom läkemedel eller injektioner av de amerikanska läkarna men det bästa sättet att ta itu med Herpes är genom att ta naturliga örter medicin för det, jag har läst om DR JAMES den stora herbalistläkaren som botade mig från herpes med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att veta hur han kan hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle oroa mig för att han skulle hjälpa mig med de naturliga örterna! Efter två dagar efter att ha kontaktat honom berättade han att botemålet var klart och han skickade det till mig via UPS SPEED POST och det kom till mig efter 3 dagar! Jag använde medicinen som han instruerade mig (MÖRNING och kväll) och jag blev botad! Det är verkligen som en dröm men jag är så glad! för människor som lider av herpes och andra sjukdomar bör kontakta honom för sin örtmedicin eftersom jag är ett levande vittnesmål och jag botades av herpes och hans medicin är legitim. Jag skickade honom vad han begärde och han skickade mig sin medicin som jag tog i tre goda veckor och idag är jag här ute med negativt resultat. när jag gick på testet var jag så glad efter att ha gått igenom hans medicinering. du kan nå honom via VIA E-post drjamesherbalmix@gmail.com eller whatsappnummer: +2348152855846