februari 14, 2016

Mexikansk middag och Valentine's

Veckan som gått

Karin bor hos oss nu i februari när Helen och Edwin bor i hennes studio. Vi ser dock henne inte så mycket då hon ju självklart väljer att umgås med sina vänner. Annars skulle det ju ha varit lite konstigt.
Vi är så glada att katterna har valt att inte vara rädda för henne längre.



Maverick, kungen av Paddington. Eller i alla fall Sutherland Street. Eller i alla fall 191 Sutherland Street. I veckan läxande han upp grannkatten, Jack som ville komma och hälsa på. 
Vi skäms lite. Jack verkar ju så snäll.



Vädret har varit helt ok den här veckan. Lill-Åsa har haft ett kommittémöte i veckan som hon gruvade lite för men nu är skiten gjord.



Lördag

Karin, Helen och Edwin bjöd oss och familjen Holmström på drinkar på Karins baksida igår eftermiddag. Det är varmt där men vi klagar inte. Den rätta sommarvärmen har hittills inte riktigt velat infinna sig i år. Det kändes lite grann som att vi var i Italien där vi satt bland tvätten som torkade i vinden. 



Den nyopererade Sven (nu utan kulor) var självklart också med.



Tjejparty.



Killarna hade en egen konversation. Skönt för Edwin att äntligen få en paus från hönsgården.



Sen gick vi hem till oss och åt beef chili.



Sven hälsade en kort stund på Morris bakom soptunnorna. Morris var inte alls så speciellt vänligt inställd till sin kusin. Han reste ragg och la öronen bakåt. Stackars Sven förstod ingenting. Han ville ju jättegärna leka.



Vi hade många mysiga samtal och fick tända både ljus och utelampan.



Idag har vi varit och delat på en pulled pork burger på The Nash. Kanske inte den mest typiska maten för Valentine men den är ju så god och vi är kära varje dag på hela året. Dessutom räknas inte kalorierna på Alla Hjärtans Dag. Visst är det bra!

Avslutningsvis vill vi skicka ett stort grattis till Lukas och Isabell som nu har blivit föräldrar till en bedårande liten dotter. Grattis också till Marie som nu äntligen är farmor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt ni har det. Det där med att kalorierna inte räknas på Alla hjärtans dag är bra. Finns det fler dagar som är så? Kram till er alla och klappa katterna från mig/Birgitta

Marie KJ sa...

Vilken bra vecka! Vi har just börjat se säsong 2 av the Fall, spännande!!
//Kram farmodern

anna sa...

Vilken mysig lördag vi fick. Känner mig så tacksam för det.
Underbara bilder på snygga människor och fyrbenta. Jag tycker Maverick är cool och berättigad, han bodde ju här först.
Tänk att ni åker snart. Ljuvligt.

Pussar