september 11, 2015

Enjoy the little things in life

Förra helgen

I lördags var vi i Bondi Junction och shoppade. Om ni undrar, så är det verkligen inte svårt att spendera 128 dollar inne på Williams-Sonoma.

I söndags var det lite halvdant väder så det blev målning och lyssnande på sommarpratare bland annat. En mycket lugn helg.

Våren smackade till rejält i veckan. Skir grönska och blomknoppar överallt. I helgen kommer det säkert braka till ännu mer då vi ska få 25 grader och sol.
När det blir varmt ute suger det ju i rosévinstarmen. Det här vinet har vi nyss hittat. Så gott och inte speciellt dyrt heller!

5
Veckan som gått har annars varit ganska kall men solig. Eller kall, allting är relativt, vi har väl haft runt 20 men bara ca 10 när man går till jobbet.

3

Det här är vår mur på baksidan. Vi älskar verkligen vår baksida och nu börjar löven slå ut. Enda problemet är att våra katter också älskar baksidan och föredrar rabatterna framför kattlådan inomhus.
Har ni några tips på hur man får katter att sluta göra sina behov i rabatten?
Vi funderar på att köpa stenar så att de inte ska kunna gräva.

6

Men de är söta fast de bajsar i buskarna.

Maverick är så söt när man pussar på honom. Han måste slicka sig om munnen mellan varje puss.

4

Morris tycker inte alls om att pussas men han ÄLSKAR räkor.

Ikväll (lite av en tradition faktiskt i vår familj) ska vi äta räkor igen och då kommer han stå på bakbenen under hela middagen. När vi inte är tillräckligt snabba att skala räkorna duttar han med tassen på Lill-Åsas arm för att pocka på uppmärksamhet. Så söt!
Maverick är dock tämligen ointresserad.

7

Under vår shoppingtur i lördags köpte vi bland annat en tavla till balkongen. Vi har ju ett gult tema på balkongen (och badrummet för den delen). Det står 'Enjoy the little things in life' på den.

2

Åsa slutade tidigare idag och tog sällskap hem med frun redan strax efter 16.00. Låt helgen börja!

1

Vi fortsätter med Viktväktarna och promenader till och från jobbet. Det går väldigt bra men lite långsamt. Men vi har ju ingen brådska då det inte känns som att vi gör avkall på så mycket.

I veckan skickade vi in ytterligare en ansökan på en studio till Mamma/Sväris. Åsa pratade med mäklaren idag och vi ska tydligen få besked på måndag. Håll tummarna!
Här är en länk till annonsen om ni vill kolla.

Imorgon ska vi på några fler visningar. De flesta av dem är dock utan balkong (Karin vill helst ha det) då studios med balkonger är svåra att hitta.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på Åsa-namnsdagen. Hoppas att ni har en skön helg. Kram Birgitta

Anonym sa...

Grattis till er båda på namnsdagen 😊
Väldans tjusig placering på den studion ni länkade till. 350$ är det ca 2000kr? Kollade vart den låg på kartan, hur perfekt som helst. Kan väl knappt bo närmare vattnet 👌
Vilken härlig bild på Morris som är SÅ intresserad av er mat 😄
Stor kram
Gun

anna sa...

Godmorgon brudar.

Kul att det går bra med WW.

Visst är det underbart med våren. Tror aldrig jag njutit något år som i år.

Ha en underbar dag. Stor puss.

Ska kolla Karins lägenhet nu. Håller tummarna.

anna sa...

Haha. Jag har haft en klient i det huset tror jag. Fint det såg ut. Håller tummarna att det går igenom.
Puss igen.

Marie KJ sa...

Världens sötaste Morris ❤️