december 08, 2013

Partyhelg

Fredag

Åsa avrundade arbetsveckan på ett event där den svenska VDn för företaget som utvecklar produkten som Åsa jobbar med, berättade om framtiden för företagets potentiella kunder.
Vin och fina snittar på Hotel Intercontinental. Inte så pjåkigt.

När hon kom hem var ungdomarna på plats för att äta mexikanskt. Inte någon utav Åsorna behövde lyfta ett finger utan allt sköttes av ungdomarna under inflytande av projektledaren Oskar.

Kvällen börjades dock med dryck på altanen.
Vår altan har aldrig blivit så flitigt använd som den här våren och sommaren.

unnamed (23

Axel tycker jättemycket om mjölk. Han började kvällen med ett par rejäla glas. Han var den enda som drack mjölk den kvällen…

Axel åker hem till Sverige på tisdag, vilket han ser fram emot. Vi är bara glada att få ha lärt känna honom som vuxen. En chans många mostrar inte får.

unnamed22

Här ser ut som att Oskar precis har smiskat Maria på rumpan. Han är en hård projektledare. Men rättvis. Hon måste ha gjort något riktigt fel.

unnamed (24

Som sagt, vi behövde ju inte göra någon mat så Åsa hängde med Filip på balkongen.

unnamed (25

Efter förra helgens sväng till IKEA har vi nu vinglas till alla. Och bestick.

unnamed (26

Vid 22.00-tiden åkte alla utom vi, Axel och Pontus in till stan för att träffa upp andra kompisar. Det var dock inte så jättemånga som var sugna på att åka in men de hade sen en jätterolig kväll på en pub där de fick igång hela stället att dansa.

Lördag

Vi och Kilströmsgrabbarna och Sara tog bussen till Newtown medan Poppe åkte in till stan och Apple Store för att få hjälp med sin iPhone som inte ville laddas. (Det gick bra och han har nu en fungerande telefon.)

Vi träffade där upp de andra på The Courthouse där det blev en sen lunch. Stämningen var hög där och gott om tomtar i hawaiiskjortor.

unnamed (36

Maria och Åsa.
Maria är en underbar människa och vi kommer sakna henne jättemycket. Hon reser nu runt i Australien i ett par veckor innan hon åker hem till Huddinge. Kul för Huddinge och tråkigt för Sydney.

unnamed (38

De som hade lagt sig 6 timmar efter oss natten innan var lite bleka i konturerna i början av lunchen men de piggade på sig :)

unnamed (27

Sen var det meningen att vi Åsor skulle åka hem och titta på På spåret. Så blev det inte. Filip lyckade övertyga oss om att vi skulle följa med övriga gänget hem till honom.

unnamed (28

Vi slängde oss i en taxi hem, bytte lite kläder, sammanstrålade med Poppe och sen åkte vi alla i taxi till Redfern där Filip bor.

unnamed (29

Först gick vi förbi “Systembolaget” och köpte bärka.

unnamed (30

Filip bor hemma hos sin syster och hennes aussie-pojkvän. Lite svenska inslag gick att hitta.

unnamed (31

De bodde jättefint med en liten utegård där vi satt hela kvällen och skrattade och hade så jävla kul. 

unnamed (32

Åsa, Filip och Maria.

unnamed (33unnamed (34

Delar av gänget i början på kvällen. Senare kom det en drös till. Vi har verkligen otroligt roligt med dessa ungdomar! Det måste bero på att vi är så rasande ungdomliga i sinnet :)

unnamed (35

I morse vaknade upp med hesa röster och Lill-Åsa med ett sår på knäet. Bevis på att man har haft roligt och på att vi inte är så gamla som vi ibland tror.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad kul ni har haft. Det gäller att passa på när tillfälle ges. Kram Birgitta

Anonym sa...

Härliga bilder. Sen finns det väl ett ordspråk som säger "att man blir som de man är med" så ni blir ju då ungdomliga :)
Puss å kram, snart är det jul :)
Gun