juni 16, 2013

Helg in The Living Room

Här kommer en liten blogg om helgen.

Vi började med fredagsmiddag på Coach & Horses bistro. Så skönt att inte behöva laga mat en fredag. Man hinner istället landa efter veckan och bara njuta. Pontus äter ju så sällan hemma nu ändå.

Vi gick sen hem och kollade på The Living Room. Lite inredning, husdjur, matlagning och resor. Programledarna har mycket humor och Eric är dessutom kompis med den kvinnliga programledarens son. Så man kan ju faktiskt säga att vi känner henne :)

The Living Room

Lördag

Vi hade en seg och skön start på dagen. Efter lite veckohandling åkte vi till Bondi Junction för mer shopping. Det blev:

1. En vattenkokare i samma märke som brödrosten.
2. En printer då scannern på den gamla inte funkar så bra längre. Allt blir liksom lila. Vi behöver scanna en hel del saker framöver under visumprocessen som börjar om igen i oktober. Det fanns en vits med att köpa den redan nu då vi kan dra av en del för den på skatten i juli.
3. En ställning för Åsas plattång. Väldigt smart då hon tidigare har lagt den på golvet för att svalna. Det har stört Lill-Åsa en aaaaning.

photo (10)

På kvällen lagade Lill-Åsa en supermumsig fiskgryta som vi avnjöt under ett mysigt samtal.

Söndag

Pontus är sen en vecka tillbaka tillsammans med en tjej som kallas Iz. Hon bor i Blue Mountains och behöver därför sova över i Sydney när hon kommer hit under helgerna. Igår kom hon därför hit för att sova över.

Imorse fick vi träffa henne för första gången. Hon verkar väldigt trevlig och positiv. Hon fick en påse med avlagda krämer och smink av Åsa som uppskattades enormt.
Vi vet ju inte så mycket om henne annat än att hon tycker om Pontus, Top Gear och pannkakor. När vi stack iväg i förmiddags stod hon och fixade pannkakssmet. Hon verkar vara duktig på att ta initiativ och det tycker vi är himla bra.

Vi två tog bussen till Bondi Junction och gick sen därifrån på vackra vägar till Rose Bay.
Vädret var perfekt och vi gick ibland till och med i T-shirt.

Vissa träd är helt kala, andra har några höstlöv kvar men de flesta träd är gröna hela vintern.

photo (8)

Här är vi framme i Rose Bay som anses som ett lite finare område. Stora fina hus med dyra bilar på uppfarten och båtar i hamnen.

photo (7)

Vi åt lunch på Rose Bay Hotel innan vi tog bussen till Circular Quay där vi tog en drink på Opera Bar.

photo (101

Nu blir det filmtajm innan middagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilken himla smart lösning på plattång-på-golvet problemet. Finns dom i Sverige månntro? Jag ska leta, vi behöver två :)
Kul med en Iz i familjen, var pannkakorna goda? Hon bor en bra bit bort, hur träffades dom? Kul hur som helst :)
I kväll har jag gott omkring med ugg's på fötterna för ute är det +10 grader och vi har ju stängt av värmen. Det ska ju vara sommar nu 😡
Må så gott i er vintertid
Puss å kram
Gun

Anonym sa...

Vad kul att ni fått träffa henne nu! Härligt att hon är en fin tjej! Micke och jag träffades ju när vi var sjutton:)

Vad fort den där helgen gick. Galet.
Visst är the living room mysigt! Vi känner som vi känner alla då Chris jobbar två gator bort och vi ser honom då och då.

Ha en fortsatt fin vecka. Puss
Anna