mars 07, 2013

Födelsedagshelg

Åsa bloggar

Eftersom den här bloggen kommer fokusera mest kring min födelsedag tyckte vi att var bäst att jag helt sonika bloggade solo.

Att sen frun springer omkring med dammtrasan medan jag sitter här, gör ju inte saken sämre.

Att äta frukost ute på restaurang är stort i det här landet. Vi njuter ju så vansinnigt av våra frukostar i sängen framför något nedladdat i vanliga fall på helgerna, men på min födelsedag kände jag för att lyxa till det.
Stället vi valde är ett ställe som drivs av asiater och som serverar prisvärd och god italiensk mat. Samt frukost. Stället var proppfullt denna lördag förmiddag. Då jag ligger lågt med kolhydrater och kör LCHF sen en tid tillbaka fick det bli en omelett med diverse godsaker på. Frun valde en frukost av den söta sorten och beställde in pannkakor med glass och färskpresssad apelsinjuice.

20130302_105434

Efter det skildes vi åt en stund och jag gick och fick en manikyr/pedikyr. Så lyxigt och avkopplande att ha två stycken som pysslar om en samtidigt.

På eftermiddagen satte vi oss i vardagsrummet för presentutdelning. Mer om vad jag fick kommer längre ner i bloggen.
Min gulliga vän och kollega Helen hade skickat med mig ett paket som jag öppnade. Örhängen och halsband. Detta bestämde vad jag senare tog på mig för att åka in till stan och Mardi Gras.

20130302_172519(0)

Innan vi åkte in tittade vi alla tre på den här filmen. Alla tyckte vi att den var superbra och ger den 4+.

perksofbeingawallflowermovie

Vi drog sen in till stan och medan vi väntade på att paraden skulle börja hängde vi i Surry Hills där vi tog en drink och åt middag.

För andra året i rad inser vi att man verkligen måste vara på plats flera timmar innan paraden går av stapeln om man ska kunna se något av paraden. Riktigt så viktigt är det inte för oss så nästa år tror vi nog att vi struntar i själva paraden och bara åker in för att känna feststämningen på stan.

20130302_201731

På söndagen blev det bio. Brittisk romantisk komedi. Helt ok men lite behov av en skämskudde. Den får 3+.

i-give-it-a-year

Igår på själva lill-lördagen gick vi ut i Randwick för en drink och middag i solen. Frun har kofta på sig trots den 26 gradiga värmen. Lite bortskämd tror jag bestämt :)

20130306_185202

Nu vill jag visa vad jag fick i födelsedagspresent!

Av min söta fru fick jag det här. Jag hade önskat mig en ny plattång och tipsat henne lite :) Hon beställde det ordinarie paketet men när jag väl öppnade det visade det sig att de skickat VIP-paket som även inkluderade choklad och Oscar. Är han inte söt?

Jag kan meddela att plattången är himmelsk! Den lilla svarta är till för resor.

IMG_1308

Poppe hade självklart köpt presenterna på sitt nya jobb. Ett fint skal till min nya lur och ett reservbatteri så att man kan ladda sin telefon när man inte är hemma. Mycket praktiskt!

IMG_1310

Marie överraskade genom att skicka en ny berlock till mitt armband. Ett Eiffeltorn! Jag vill ju att berlockerna ska spegla vem jag är och Eiffeltornet och Paris har jag ju sett flera gånger genom åren.

IMG_1311

Gun och Karin hade satt in en fin summa pengar och för en del av dessa pengar har jag nu köpt en topp. Kommer bli fin att ha med jeans på casual Fridays på jobbet.

IMG_1313

Tack igen för fina presenter och för alla gratulationer!

1 kommentar:

Anonym sa...

Älskar toppen! Kul idé med armbandet.
Härligt att fylla år! Fint halsband också.

Tack för i helgen! Barnen behövde nog en break från oss också. Tilda frågade om det kändes tokigt att hon glömde bort mig när hon var hos er och inte saknade mig så det är nog det bästa betyget ever. Sånt gör mig glad.

Ha en fin vecka! Syns på fredag, då firar vi igen!

Puss
Anna