januari 12, 2012

Nu drar vi snart söderut!

Onsdag

Onsdagen blev en lugn dag. Åsa jobbade lite, Karin gick och handlade kläder, Gun dammsög och Lill-Åsa och Kjell gick och handlade på Coles. Vid fyratiden började vi gå mot Bondi Junction. Pontus åkte på sin longboard som han hade saknat så då doktorn ordinerat vila under en vecka. Efter ännu mer shopping på K-Mart så gick vi för att bli bortskämda hos familjen Holmström. Där bjöds det på bubbligt när vi kom. Kjell, Karin och Gun blev mycket imponerade av utsikten från ballisen

IMG_5899

Det fotades en del…

 IMG_5902

Åsa hade på sig en julklappsklänning. 

IMG_5904

Kjell och Karin

IMG_5905

Vi blev bjuda på väldigt gott grillat med goda tillbehör. Alla åt så magen stod rätt ut. 
 IMG_5906

Efter huvudrätten drog Pontus, Eric och Tilda till Queens Park, vilket var väldigt bra för då fick vi desto mer efterätt ;). Strax före nio började vi dra oss hemåt. Tusen tack Gull-Holmisarna för en underbar middag.

Torsdag

Idag skulle Lill-Åsa till det nya jobbet. Det var dags att skriva på lite papper och dessutom prova ut arbetskläder till mässan som ska börja om dryga två veckor. Lill-Åsa har nu ap-coola dojor med stålhätta och grymma blåshorts. Nu är hon tokredo för att börja jobba den 23 januari. Lill-Åsa fick också hälsa på sina nya jobbkompisar och lite andra människor. Allt kändes väldigt bra.  Dessutom verkar arbetsuppgifterna vara väldigt roliga. Medan Lill-Åsa var på sitt nya jobb tog Åsa ut våra gäster på lite outlet-shopping i samma område. Vi träffades sen upp och tog bussen hemåt Randwick.

Pontus passade på, så här dagen innan vi drar söderut, att sjunga karaoke och sedan även äta middag med kompisar. Vi andra har spenderat eftermiddagen med att packa inför vår vecka långa resa till Jervis Bay imorgon. Hyrbilen ska plockas upp vid flygplatsen imorgon klockan 10. Snälla familjen Larsson har dessutom lånat ut sin GPS till oss så förhoppningsvis ska vi hitta också. Till 99% kommer vi inte att ha något internet där nerifrån, men vi kanske kan skicka upp någon liten blogg från telefonen om 3G-nätet är okej. Kram på er!

3 kommentarer:

Gun sa...

Ja toppen god mat, toppen sällskap, underbar utsikt OCH helt fantastisk dessert. Vill man smaka den i Sverige så kom till mig på Andrés konfirmation :-) Tack familjen Holmström

Anna sa...

Tack själva!! Det har varit fantastiskt roligt att få umgås och lära känna er bättre! Tack för alla fina presenter vi fick. Tilda kände sig snuvad på kramar, jag hoppas att det inte dröjer för många år innan vi ses igen. Recept kommer Gun.

Vad bra att allt kändes rätt på nya jobbet. Det kommer kännas konstigt att börja jobba igen och inte höra din vackra röst när jag ringer in till ESP. Du är supersöt i dina nya kläder :-)

Kör försiktigt nu. Skönt att ni har en GPS, det gör ju resandet så mycket roligare.
Kör försiktigt och ha det helt underbart!! Vi hörs via mobiler och FB. Stor kram

Helene van Rooy sa...

Lilla Åsa Jag har missat - VAD är det för jobb???