juni 03, 2007

Igår morse vaknade vi utsövda och hade en lugn morgon. Sen tog vi tag i städning och andra måsten. Mitt i alltihopa ringde det på dörren och utanför stod Poppe med en röd ros till Lill-Åsa. Björn och Emma var också med och gratulerade. De skulle sen åka in till Skansen och lyssna på när Mia sjöng med sin kör.
När vi hade städat klart begav vi oss till Kungens kurva. Helt enligt vanliga lördagstraditionen. Förutom mat och dryck blev det lite kläder till Åsa E.R. och vita linnen som vi ska ha i Grekland när vi säljer smörgåsarna.
Sen åkte vi hem och fixade inför kvällen när hela gänget kom på middag för att gratta Lilla Å.
Vi blev totalt 11 personer som åt fisksoppa (ooops det blev lite för lite...), bröd, ost, oliver, kex, vindruvor mm. Det var ju fotboll (för det är det alltid när Lill-Åsa fyller år) mellan Sverige och Danmark. Det visade sig bli en väldigt spännande match. Sverige tog ledningen med 3-0 som sen Danmark jämnade ut till 3-3. Då är det en dansk galning som blir irriterad på ett domslut och bestämmer sig helt enkelt för att visa domaren vem det är som egentligen bestämmer. Snacka om att han måste ha lite bakfylleångest idag...

Lilla Å fick väldigt fina presenter: Guidebok för grekiska övärlden och London, två linnen, två espressokoppar, grytlappar och kökshandduk, presentkort på Triumph, shorts och linne och en "hemlängtanslåda" som innehöll svenska saker man inte kan vara utan när man är utomlands.
Foton finns i albumet.

Nu ska vi gå ner till badet innan det är dags att köra igång i tvättstugan

Inga kommentarer: