juni 12, 2007

Idag var det så äntligen dags för skolavslutning!
Lilla Å kunde tyvärr inte vara med i år då hon behövdes på jobbet.

Vi samlades alla i klassrummet klockan 08.30 och barnen bjöds på små bakelser och juice medan fröknarna tackade för ett roligt år. Det lästes två berättelser som de fick i uppgift att fundera på under sommaren. Sen delades de ut intyg och deras sagoböcker kallat Huset som de arbetat på under våren.
Vi gick sen i samlad trupp till amfiteatern där det bjöds på ett program som innehöll allt som en skolavslutning ska. Den avslutades självklart med Den blomstertid och stämningen var total.
Efter avslutningen träffade Pontus hela gänget i Lugnet för att ha överraskningsfest för Ricardo som tyvärr ska flytta till Bjuv i Skåne. De grillade marshmallows och annat mys. Kvällen avslutades sen i Personnebadet.

1 kommentar:

Eric sa...

Hej på er alla,
först grattis till Poppe som har fått sommarlov. Så underbart det måste kännas!
Vi är som ni såg hängiga, gnälliga och allmänt otrevliga för vår omgivning;-) Missade ditt samtal Åsa då jag stod i duschen i ett lamt försök att försöka förbättra mitt humör, ingen framgång kan jag meddela. Nu är skype avstängd för att jag inte ska riskera någon annans humör. Håll tummarna att Eric kommer iväg imorgon för det skulle vara så skönt för oss alla då vi går varandra på nerverna.
Tänk att vi snart sitter i erat kök, så coolt.
Nu ska vi bara bli pigga så kommer vi!
KRAMIS Anna