december 19, 2006

Nu är klockan 21.00 och det är dags för Cityakuten på hotellrummet. Ett sista avsnitt innan vi lämnar Sverige. Haft en underbar eftermiddag/kväll här på Arlanda. Tränat, solat och sen ätit middag på Alfredo i Sky City.
Imorgon kl 07.00 bär det av.

Vi har även lagt ut foton från kvällen i fotoalbumet.
Nästa gång vi uppdaterar sidan är i först när vi är framme i Sydney.

1 kommentar:

fam_holmstrom sa...

Än en gång världens största GRATTIS!!
Det känns så häftigt att jobbet hann bli klart, inte för att vi tvivlade att du skulle få ett nytt jobb utan mest för att det kändes omöjligt att det skulle bli klart innan semestern.

Det är tisdagmorgon, vi håller på att göra oss iordning för att Tami ska komma och passa barnen. Jag ska iväg och fixa naglarna, visst låter jag som värsta lyxhustrun... Känner mig som en sådan, tycker dock att 30 dollar känns som en helt ok investering i livskvalite.
Tanken var ju att jag skulle gå till gymet idag och träna men hostan bråkar så jag ska gå ut och äta lunch och shoppa lite medans barnen leker hemma.

Imorgon är det dags för dr med Eric, vi hoppas att vi har ett badvänligt gips på när ni kommer även om jag tror att det inte går så snabbt att ordna.
Ha nu en ljuvlig flygresa, jag tror säkert att ni kommer uppleva resan nog så smidig som vi gjorde. Vips så är man framme.
Vi hörs på ett eller annat sätt.

Jo, adressen till oss är
95-97 Grafton Street Bondi junction. Plinga till på interkommen från gatan på nr24 så kommer vi också ner till receptionen. Kommer ni innan 2 så kan ni knappast checka in så då ska ni ju ändå upp till oss först.
Jo, har ni någon shopping kvar så är hela Westfields öppet till kl 01 på natten den 21/12 så är ni jetlagade och inte kan sova så kan man alltid shoppa;-)

Kramisar in mass
Anna